Úvod » Komentáře k utkání » Sezona jaro 15

Klamovská Skvadra vs. Virtus Praha FK 1:4 (0:2)

publikováno 27.03.2015

Neslavný začátek sezony Jaro 2015 a zcela zasloužená prohra.

Utkání odehráno: 24.03.2015 18:30

Hřiště: Hrabáková

Hráči: Vooda, serg, Petr st., pep, Regalos, makimov, Pavel, PetrBorec

Nejlepší Hráč KS: ?

Branka: Vooda (serg) 

Poprvé tento rok jsme se sešli k soutěžnímu utkání, kdy nás na poměrně neoblíbeném hřišti na Hrabákové čekal soupeř Virtus Praha FK. Ze sestavy, která měla čítat 9 lidí, vypadl už před zápasem Dejv, který opravdu nevypadal moc zdravě a trpěl už jenom při chození pro balony. Do zápasu nás tak naskočilo 8, tedy dva lidé na střídačce.

Už, když jsme zjistili, že naším soupeřem je celkem velká skupina poměrně mladých kluků, kteří vypadají poměrně vysportovaně, tak jsme začali tušit, že to asi nebude žádná sranda a že budou rozhodně běhavější než mi. To se bohužel už od prvních minut zápasu naplňovalo.

I když jsme více než cca 5 minut drželi soupeře na dostřel od naší branky, tak následně přišel roh, při kterém jsme si nedokázali pohlídat dobře se pohybujícího soupeře a volný hráč, který si zaběhl do vápna, bez větších problémů poslal soupeře do vedení 0:1. Dále jsme čelili nespočtu soupeřových rychlých útoků a i když naše obrana dost útoků zastavila, soupeř se dostával čím dál častěji do nebezpečných šancí a to jak z rohů a autů, tak i ze hry kde se výborně pohyboval. Z naší strany v prvním poločase šlo směrem na soupeřovu bránu několik nebezpečných střel, které bohužel nedokázaly trefit zařízení. Pár minut před koncem první půle tak přišlo to, co asi přijít muselo. Soupeř po jednom z mnoha výpadů po křídle dokázal vstřelit po centru a přesné střele druhý gól a poločas tak skončil 0:2.

V druhé půli se toho moc nezměnilo. Soupeř se stále tlačil dopředu a měl stále více a více šancí, ze kterých dokázal (naštěstí pro nás) proměnit jen dvě. Za to, že příděl nebyl mnohem větší, vděčíme několika výborným zákrokům Pepy v naší bráně a také velké nepřesnosti našich soupeřů, kteří nebyli často ani z jasných pozic schopni trefit naší bránu. Naopak ne konci a od stavu 0:3 jsme se začali dostávat do šancí i my, ale bohužel i přes nadějné příležitosti bez úspěchu. Naštěstí jsme se dočkali alespoň čestného úspěchu a to až snad v poslední minutě utkání, kdy Sergey přesným nákopem vysunul do brejku Kubu a ten s trochou štěstí přeloboval vybíhajícího gólmana soupeře. Chvíli na to přišlo dá se říci vysvobození a konečný hvizd rozhodčích. Konečný výsledek tak zcela zaslouženě zní prohra 1:4.

Soupeř nás přehrával jak svým výborným pohybem, tak i přesnými nahrávkami a celkovou sehraností. Musíme si nalít čistého vína... S našim pohybem a přesností hry na takto sehrané a běhavé mladé týmy asi mít nebudeme. Jedinou možností je začít hrát trošku aktivněji jak dopředu, tak dozadu. V tomto zápase jsme občas působili jako stojící tréninkové kužely ;)   Každopádně času a příležitostí na nápravu máme ještě do konce sezóny více než dost, tak pojďmě všichni zabrat ;)    

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Regalos | 28.03.2015 14:59
Hezky napsané

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery