Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k utkání » Sezona jaro 15

Concur 1.FC - Klamovská Skvadra 3:2 (0:2)

publikováno 17.04.2015

I takto se dá prohrát vyhraný zápas :(

Utkání odehráno: 14.04.2015 20:15

Hřiště: Motorlet

Hráči: Vooda, serg, Petr st., pep, kamenda, makimov, Dejvis. efim, Petr Borec, Regalos

Nejlepší Hráč KS: ?

Branky: efim 2x (Vooda, makimov)

 

Na utkání proti Concuru 1.FC se nás sešlo podruhé od začátku minulé sezony dvouciferný počet, konkrétně 10 lidí. Chyběl jenom dlouhodobě zraněný Petr a pak ještě Pavel a tak na střídání byly hned 4 lidi. Zápas se hrál na Motorletu, kde nám přišla umělka hodně měkká a hřiště širší, než jsme zvyklí. Hřiště je ale vždy stejné pro oba týmy, takže na to se vymlouvat nemůžeme. Soupeř byl složen z hráčů hned několika národností a tak jsme byli zvědavi, co na nás čeká.

Začátek zápasu, a dá se říci, že i převážná část prvního poločasu, se nesla pod taktovkou našeho týmu a soupeře jsme jasně přehrávali což jsme už po pár minutách korunovali po přímočaré akci prvním gólem, kdy Míša poslal po pravém křídle dopředu Kubu, který přihrávkou přes vápno našel na zadní tyči efima, který z první nekompromisně zakončil. 1:0. Dále jsme pokračovali v aktivní hře dopředu, kde se nám dařilo kombinovat a dostávat se do velkých šancí, z kterých jsme bohužel využili už jen jednu, kdy se hezky uvolnil Míša, jehož střelu zastavila pravá tyč soupeřovo branky, ale balon se odrazil přímo k efimovi a ten chladnokrevně zakončil a vedli jsme 2:0. Následovalo pár dalších gólových šancí, při kterých se párkrát zastavil míč až na brankové čáře soupeře, ale bez gólu. Naopak se pomalu začal osmělovat soupeř a dostal se také do jedné, nebo dvou větších šancí, při kterých nás ale podržel Pepa a tak po poločase, kde jsme mohli vést klidně dvojnásobným, nebo trojnásobným rozdílem, držíme vedení 2:0 a vše nasvědčuje pohodovému dohrání zápasu v náš prospěch.

Druhá půle se ale již od začátku nesla ve zcela jiném duchu než ta první. Začala nám váznout kombinace, začali jsme se uchylovat čím dál více k nakopávaným balónům a soupeř postupně měl ze hry více než my a začal se dostávat i do gólových šancí. Po jedné z několika chyb v obraně jsme inkasovali gól na 2:1. Bylo znát, že nás snížení hodně znervóznělo a nepřesností a nakopávaných balonů bylo stále víc a víc. Kombinace, kterými jsme přehrávali soupeře v první půli byli k vidění už jen velmi sporadicky, a když už jsme se dostali do šancí, tak bezgólového zúročení.Naopak po další chybě obrany, kdy si Kuba nechal utéct po pravém křídle soupeře, který nahrál před bránu na svého spoluhráče, který zakončil, vyrovnal soupeř stav zápasu na 2:2 . Následně ještě přišel pokus o stržení výhry na naší stranu, z čehož pramenilo pár pěkných šancí, jako například Petrovo pěkná tvrdá střela do břevna, nebo Kubova střela z poza vápna, která šla jen cca 20 cm vedle pravé tyče a pár dalších slibných příležitostí. Zápas se v těchto chvílích hrál nahoru dolů a i soupeř se dostával do šancí, která ale brilantně likvidoval Pepa v naší bráně. Rozhodnutí bohužel přišlo velmi nešťastně, kdy po špatné domluvě obrany (dotyční vědí, že kamendo :) ) dostal po rohu míč na rohu vápna zcela volný hráč, který svou šanci proměnil a poslal soupeře do vedení 2:3. Bohužel bylo znát, že náš tým byl hodně frustrovaný, a i když jsme se snažili ještě tlačit a alespoň vyrovnat, tak už to byla spíš křeč a více jsme se hádali a dohadovali mezi sebou, než abychom se soustředili na hru. Výsledkem tak je tak částečně zasloužená prohra utkání, které vypadalo po poločase jako hladce vyhrané. 

Snad se z tohoto zápasu poučíme a podaří se nám dělat méně chyb směrem dozadu a zároveň se neuchylovat k nakopávaným balonům a zkoušet hrát trošku kombinačněji směrem dopředu, jak se nám dařilo hlavně v první půli, kdy jsme měli zápas pod kontrolou. Rozhodli individuální chyby, která soupeř dokázal trestat a musíme udělat vše pro to, abchom tolik šancí soupeřům našimi chybami nedávali. A zároveň mysleme na to, že fotbal hrajeme především pro závabu a jakékoliv nadávání a hádky během zápasu mezi sebou nikdy nikomu nepomohli, naopak to bývá začátek konce! Na vyříkání si věcí i nadávky je myslím dost prostoru po zápase.

Příště tady klidněji a lépe! A hlavně VÍŤEZNĚ! ;) 

           

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery