Úvod » Komentáře k utkání » Sezona jaro 15

Klamovská Skvadra vs. Druhá fáze 2:5 (0:3)

publikováno 28.04.2015 (aktualizováno 10.05.2015)

Bohužel zasloužená prohra za předvedený výkon :(

Utkání odehráno: 23.04.2015 20:45

Hřiště: Mikulovka

Hráči: Vooda, serg, pep, kamenda, makimov, Dejvis. efim, Petr Borec, Pavel

Nejlepší Hráč KS: ?

Branky: Dejvis (efim), Petr Borec (Vooda)

 

Ve čtvrtém kole jsme narazili na tým Druhá fáze, a jelikož se jednalo o tým, který zatím nepoznal hořkost porážky, dalo se očekávat, že nás nečeká nic jednoduchého. Sešlo se nás 9, tedy 3 lidi na střídání. Na nám dobře známém hřišti na Mikulovce jsme se mohli vrhnout do boje.

Bohužel soupeř nám hned od začátku udělil lekci z efektivity a proměnil hned první šanci v zápase už ve 3. minutě a ujal se vedení 0:1. Hra se pak přelévala ze strany na stranu, ale soupeř ještě do 10. Minuty proměnil další šanci a ujal se vedení 0:2. Na naší straně se pak objevilo také pár nadějně vyhlížejících šancí, ale bohužel bez využití. Naopak ještě do poločasu udeřil soupeř ještě jednou a po dalších zmatcích v obraně jsme inkasovali už na 0:3. Naše hra se začala nést na vlně nervozity a stejně jako druhý poločas v minulém zápase jsme se uchylovali čím dál tím častěji k nakopávání balónů, což nikam nevedlo a poločas tak skončil rozdílem tří branek.

O poločase jsme si řekli, že by jsme měli začít hrát trochu víc v klidu, ale to se bohužel nedařilo. Naopak soupeř nás po našich chybách, ještě dvakrát během první poloviny druhého poločasu, ztrestal a prohrávali jsme už 0:5. Možná tím, že soupeř už viděl jasnou výhru, možná tím, že jsme už za jasného stavu nebyli tolik nervózní jsme se nakonec ještě začali dostávat do zápasu. Nejdřív snížil na 1:5 Dejvis po nahrávce od Efima, Další gól pak přidal Petr, po přihrávce od Kuby. Během poslední cca pětiminutovky jsme se dostali do dalších minimálně 4-5 jasnejch gólovek, ale buď jsme netrefili těsně bránu, trefili gólmana, a když už šel balon na bránu a za gólmana odrazil se od tyče zase ven. Samozřejmě že i soupeř se dostával do šancí při naší snaze o zkorigování výsledku, ale zakončoval buď to nepřesně, nebo ho vychytal Pepa, případně zablokovala obrana. Každopádně víc než ony dva góly nám nebyly přány a tak po gólově vyrovnaném druhém poločase jsme nakonec utrpěli porážky 2:5.

Námi předvedené hra nebyla vůbec nic pěkného a snad se nám podaří začít hrát víc v klidu, víc si nahrávat, dostat do hry více pohybu a více si fotbal užívat, než se stresovat a jenom nakopávat balóny na náhodu. Možností k nápravě máme ještě dost ;) 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz