Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k utkání » Sezona jaro 15

Gladieitrs! vs. Klamovská Skvadra 3:5 (3:3)

publikováno 10.05.2015

Trochu šťastná, ale vydřená výhra.

Utkání odehráno: 28.04.2015 20:30

Hřiště: Stodůlky

Hráči: Vooda, serg, pep, Dejvis. efim, Petr Borec, Regalos, Petr st.

Nejlepší Hráč KS: Petr Borec

Branky: , Petr Borec 3 (Petr st., serg, Vooda),Dejvis (?), efim (?) 

 

V poměrně chladivém počasí nás na stodůleckém hřišti čekal nováček v hanspaulce a vzhledem k jeho dosavadním výsledkům se dalo očekávat, že se nejedná zrovna o defenzivně hrající tým. Nás se sešlo 8, takže dva lidi na střídačku a mohli jsme se vrhnout do boje.

Začátek nám vyšel více než dobře a už v první minutě po individuální akci dostal míč do soupeřovi branky Dejvic, za přispění soupeřova gólmana, kterému míč prošel mezi nohama a tak tak, že se dokutálel za brankovou čáru. Vedli jsme 1:0. Poté se hrál poměrně pěkný fotbal, kde se útoky valili na obě strany. K dalšímu gólu se ale jako první dostal soupeř zhruba v půlce první půle a střelou k tyči srovnal na 1:1. Už zhruba 3 minutky na to, ale opět udeřila Skvadra a Petr Borec po přihrávce od Petra st. dává za přispění soupeřova golmana velmi podobný gól tomu našemu prvnímu. 2:1. Ovšem soupeř se nechce nechat zahambit a bleskově zhruba po minutce vyrovnává na 2:2. Hrálo se v poměrně vysokém tempu a další góly na sebe nenechali dlouho čekat. Zhruba 5 minut před koncem poločasu se do balonu opřel efim, trefil sice jenom břevno, ale od něj se míč odrazil brankáři do zad a od nich do brány. Opět tedy s přispěním soupeřova gólmana jdeme do vedení 3:2. Soupeř, ale opět zareaguje velmu rychle a během zhruba 2 minut vyrovnává na 3:3 a takto končí i první poločas.

 Ve druhém poločase se začne projevovat soupeřova lepší fyzická zdatnost a zatím co u nás většina z nás už má nelepší za sebou, tak soupeř je stále hodně běhavej a čím dál tím nebezpečnější. Nám se ale naštěstí daří velmi dobře bránit a tak se soupeř i přes poměrně velký tlak nedostává v vyloženým šancím a když už ani tak s nimi špatně naloží. Už už to vypadalo, že budeme rádi, že vyválčíme remízu, ale pak přišla poslední dvouminutovka z říše snů. Do soupeřovi otevřené obrany nejprve nahraje serg Petrovi Borcovi, který po chvíli i přes obtěžování obráncem zpracuje balon a jeho tvrdá střela končí v soupeřově bráně! Vedeme 4:3! A jen pár okamžiků na to vyšle Vooda Petra Borce pasem do dalšího brejku a ten nekompromisní a nechytalelnou ranou pod břevno rozhoduje tento zápas prakticky se závěrečným hvizdem a dovrčuje svůj hattrick! Vyhráváme 5:3!

Vítězství to bylo trochu šťastné, ale vydřené a myslím, že za předvedený výkon i zasloužené! Jen tak dál!  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz