Úvod » Komentáře k utkání » Sezona jaro 15

Klamovská Skvadra vs. No fear KK 6:4 (4:2)

publikováno 22.05.2015

Vydřená a vybojovaná výhra po skvělém výkonu celého týmu. Hlavně kapitána a gólmana!

Utkání odehráno: 21.05.2015 20:45

Hřiště: Čechie Smíchov

Hráči: Dejvis, Petr Borec, Regalos, Petr st., makimov, pep, kamenda, Vooda

Nejlepší Hráči KS: Petr Borec / pep

Branky: , Petr Borec 3 (makimov, kamenda, Dejvis),Dejvis (makimov), makimov (Regalos), kamenda (Petr Borec)

 

Tentokrát nás čekal poměrně těžký soupeř, o čemž hodně napovídala jeho statistika před tímto kolem, kdy byl tým No fear KK nejlépe střílejícím týmem (32gólů ze 6ti zápasů) a zároveň třetím nejlépe bránícím týmem (13 gólů ze 6ti zápasů). Dopředu jsme tedy čekali velmi těžký a náročný zápas. A to o to víc, že na zápas nemohl dorazit náš tradiční pilíř obrany Serg a na poslední chvíli se musel omluvit i Efim. Když přičteme dlouhodobě zraněného Petra a Pavla, který má sádru, sešlo se nás zase obvyklých 8, tedy dva hráči na střídání, ale s tím, že Kuba už delší dobu laboruje s lýtkovým svalem a Dejvis měl ještě nedoléčené šrámy z minulého zápasu. I tak jsme byli připraveni bojovat jako lvi o body. Hrálo se opět po týdnu na poměrně příjemném hřišti Čechie Smíchov a jako už jsme si skoro zvykli, tak v čase lihy mistrů, tedy od 20:45.

A hned začátek zápasu nám vyšel znamenitě a zároveň ukázal, že soupeř bude hodně silný směrem dopředu, ale jeho zadní vrátka nebudou neprůchozí. To dokazuje i naše první akce z 3. Minuty, kdy po přesné nahrávce Míši poslal náš tým přesnou střelou do vedení Petr ml.! 1:0! Soupeř se stále tlačil dopředu, ale bez většího úspěchu. Naopak kolem 7. minuty udeřila opět Skvadra, když z našeho prvního rohu, který rozehrál kamenda přidal náš kapitán další přesnou střelou druhý gól! 2:0! Soupeř se pomalu začínal mezi sebou hádat, což z vlastních zkušeností víme, týmu na fungování moc nepřidá. I tak byl směrem dopředu soupeř velmi nebezpečný, což dokázal v někdy kolem 11. Minuty, kdy po rychlé akci snížil na 1:2. Nás to ale do kolen neposlalo. Houževnatě jsme se snažili bránit agilní protivníky a naopak se dařilo přecházet do pootevřené obrany soupeře. A dokonale se to podařilo kolem 15. minuty, kdy po přesně rozehraném autu Míši hlavou přesně zakončil Dejvis! 3:1! Soupeř se hádal čím dál tím víc, ale to no nebrzdilo v neustálém dobývání naší branky, kterou si ale velmi dobře hájil Pepa a pomáhala mu naše těsná obrana. I tak se ale okolo 20. Minuty utrhl jeden z útočících soupeřů obraně a přesnou střelou opět snižuje náš náskok na rozdíl jednoho gólu. 3:2. Následující minuty byly velmi náročné pro náš celý tým, protože jsme byli velmi často až uvězněni před naší bránou a byli nuceni bránit ve 4 až 5ti lidech. Během asi 5ti minut měl soupeř snad 10 autů a 5 rohů a tlak byl opravdu obrovský. Naštěstí se dařilo rozbíjet soupeřovo akce všemi možnými způsoby, a když už se soupeř dostal k zakončení, tak vytáhla bravurní zákroky Pepa, nebo se dařilo střely blokovat. Tým to stálo hodně sil, ale dařilo se odolávat. Naopak v posledních vteřinách prvního poločasu se podařilo uštědřit soupeři další ránu, když po akci z pravé strany, kdy po nahrávce od Dejvise Petr ml. propálil z úhlu s přispěním tyče soupeřova gólmana a vše ještě hlídal připravený Míša, který by balon i tak mohl dorážet, ale nebylo potřeba. Kapitán tak dovršil hattrick a po půli jsme vedli 4:2!

Věděli jsme, že nemáme ještě zdaleka vyhráno a že nás čeká ještě hodně práce a dřiny. Jediné co nám dodávalo optimismu, bylo poslouchat hádající se soupeřův tým. Do druhé půle se nám ale podařil opět skvělý nástup a hned po cca 2 minutách po přesném autu Michala se přesně trefil Míša a vedli jsme už 5:2! I vzhledem ke zdravotnímu stavu některých z hráčů jsme se zatáhli více před vlastní bránu a pokoušeli jsme se hrát na rychlé brejky. Soupeř byl hodně aktivní, a i když se dařilo jejich stálé útoky narušovat, tak se dostávali stále častěji ke koncovce. Když už ale soupeř střílel a trefil bránu, proti byl Pepa, který tento den vytáhl hromadu skvělých zákroků. I tak se soupeři podařilo kolem 40. Minuty snížit na 5:3. Následovalo další obléhání naší brány, ale i nám se začínaly dařit některé rychlé protiútoky. K vidění bylo pár povedených střel z dálky, které končili většinou rohem a také jedno břevno které nastřelil Petr ml. Kolem 45. Minuty. Za zmínku stojí také nedlouho po té pěkná akce, kde byl velmi blízko gólu Míša po nahrávce od kapitána přímo před gólmana, ale ten dobře vyběhl a znemožnil Míšovi skórovat. Naopak jedna z dalších mnoha útočných akcí se zhruba 10 minut před koncem vydařila soupeři, který po odraženém balonu od břevna dorazil z blízka balon. Po takto šťastné brance se soupeř dostal na rozdíl jediného gólu. 5:4. Soupeře dotažení na dohled povzbudilo a hnal se za vyrovnáním. Naštěstí obrana fungovala stále velmi dobře a soupeř se už do moc šancí nedostával. A když už se dostal, opět mu stál v cestě skvělej Pepa. Poslední hřebík do rakve Skvadra zasadila soupeři v předposlední minutě, kdy vyšel další rychlý útok. Z levé strany našel Petr ml. našeho dlouho gólově spícího útočníka Kamendu a ten z blízka chladnokrevně zakončil a dal tak svůj premiérový hanspaulkový gól! 6:4! Poslední minutku, už se soupeř krom hádek mezi sebou k ničemu nedostal a tak mohla se závěrečným hvizdem propuknout naše velká radost z doslova vybojovaného vítězství!

Na závěr bych chtěl vyzdvihnout hlavně tým jako celek. Vše fungovalo tak jak mělo až na pár menších detailů. Nejsme bezchybní, ale myslím, že výkon jde s každým zápasem nahoru, a když se jako tým nehádáme jako v některých zápasech ze začátku sezony, tak to jde mnohem líp. Naopak mohli jsme vidět pohled z druhé strany, protože soupeř nám svou rozhádaností k výhře sám částečně pomohl. Jen tak dál…. A pokud možno houšť a větší kapky!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pep | 23.05.2015 21:26
Díky za pochvalu a příští zápas se budu opět snažit ze všech sil,ale budu sebekritický chyb tam bylo přesto dost.Zato,že se mi dostalo této pochvali dlužím velký dík celému týmu.Hráli jste opravdu skvěle a hlavně ta příkladná bojovnost nám nakonec pomohla k vítěztví.DĚKUJI CELÉMU TÝMU ZA PŘÍKLADNOU BOJOVNOST.
Osobní profil Vooda | 22.05.2015 11:23
jj to je chyba, kterou sem udělal.. Bylo to po Michalově autu.. Nasypal sem ti těch bodů víc než si udělal v záhlaví.. jdu to opravit
Osobní profil PetrBorec | 22.05.2015 11:00
Pěknej článek Kubo. Jen u gólu Miši máš psáno, že házel aut brácha, ale nahoře v souhrnu, že jsem přihrával na gól já.
Osobní profil Vooda | 22.05.2015 10:21
Nejlepší hráče utkání jsem si dovolil určit dva. Pokud s tím má někdo problém stačí dát vědět, ale myslím, že Petr ml. i Pepa mají na výhře největší zásluho.. a hned za nima o kousíček je celý tým!

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery