Úvod » Komentáře k utkání » Sezona jaro 15

No Madam! B vs. Klamovská Skvadra 3:11 (1:3)

publikováno 29.05.2015 (aktualizováno 31.05.2015)

Po rozpačitém začátku velká střelnice na Děkance a kapitánův pěttrick!

 

Utkání odehráno: 28.05.2015 20:45

Hřiště: Děkanka

Hráči: Dejvis, Petr Borec, Regalos, Petr st., makimov, pep, serg, Vooda

Nejlepší Hráči KS: Petr Borec

Branky: , Petr Borec 5 (makimov 2, Petr st., Dejvis),makimov 3 (Petr Borec 2, serg), Dejvis (Petr Borec), Vooda (makimov), Regalos (makimov)

 

Tentokrát náš čekalo naše poměrně oblíbené hřiště na Děkance a zápas, jak výsledky naznačovali, se slabším týmem No Madam! B. Tento tým měl před vzájemným zápasem na kontě 3 body se skóre 11:36. Náš tým se měl původně sejít v poměrně vysokém počtu, ale krátce před zápasem se musel omluvit Efim kvůli pracovním povinnostem a pak ještě zákeřná rýmička sklátila Kamendu a tak najednou bylo potřeba, aby nastoupil i Kuba, který měl v plánu nehrát a pošetřit stále trápící lýtko na příští zápas. Nakonec nás tedy bylo tradičních 8, ale s tím, že Kuba a i Dejvic nebyli zdaleka fit na 100% a Petr Regal st. měl v nohách už jeden zápas před tím. I tak jsme byli jasným favoritem a výhra pro nás měla být povinností.

Zápas začal poměrně rozpačitě. Když už jsme si nahráli, tak v koncovce ne a ne pořádně trefit balon, což tým trochu znervóznělo, což se projevilo i na řadě nepřesností a trochu zmatku po celém hřišti, především pak v obraně. Po jednom takovém zaváhání se ve zhruba 5. minutě soupeř dostal do přečíslení 3 na 2 a nepokrytý hráč střelou přímo k tyči, od které se balón odrazil do brány, poslat tým No Madam!B do vedení 0:1. To nás ještě rozhodně neuklidnilo a pokračovali jsme v trochu nervózním výkonu, který se ale s každou minutou začínal zlepšovat. Soupeře, který hrál na dlouhé nakopávané, nebo házené balony na své obsazené útočníky se nám dařilo dobře pokrývat a dostávali jsme se čím dál tím častěji do kombinace a na dostřel soupeřovi brány. Vyrovnání tak na sebe nenechalo dlouho čekat. Roh z pravé strany rozehrál ve zhruba 10. minutě Petr Regal st.na synátora Petra Regala mladšího, který si chvilku připravoval balon do střelecké pozice a pak ho poslal nekompromisně do soupeřovi brány. 1:1. Vyrovnání nás ještě více uklidnilo a začali jsme konečně hrát tak jak umíme a jak chceme, naopak soupeř zůstával stále u dlouhých nakopávaných balonů, což ze své zkušenosti víme, není to pravé ořechové. Zhruba v 15. minutě se nám podařilo jít už do vedení, když rozehrál aut Sergey a Míša poslal dobře umístěnou střelou k tyči Skvadru do vedení 2:1! Dále jsme se snažili tlačit k soupeřově bráně, ale v dalších gólech nám bránil soupeřův gólman, případně naše nepřesnost v koncovce. Soupeř se dostával na dostřel brány jen sporadicky a když už se výjimečně do šance dostal, tak mu v cestě stál Pepa. Za zmínku stojí ještě přímí kop soupeře, který se rozehrával zhruba 2 metry před naším vápnem a na jehož zahrání přiběhl gólman soupeře. Asi věděl proč, protože opravdu velkou ránou obstřelil zeď a skoro nám zničil bránu, když se jeho střela odrazila od tyče a doplachtila až z5 na soupeřovu polovinu. Poté přišla poslední akce prvního poločasu. Rozhodčí už už chtěl písknout půli, když jsme se dostali do rychlého brejku, kdy Petr Regal ml. a Míša šli ve dvou na jednoho obránce. Pter zatáhl míč po pravém křídle a našel před bránou krásně Míšu a tem poslal Skvadru už do vedení o dvě branky 3:1. V zápětí přišel hvizd rozhodčího a konec první půle.

Do druhého poločasu jsme vstoupili stejně dobře jako jsme ukončili ten první a už ve zhruba 2. minutě si kluci vyměnili role a po přesné nahrávce od Míši dává 4. gól Skvadry Petr Regal ml. 4:1! Soupeř vypadal, že už je zlomený a krom pár výjimek toho má už i fyzicky celkem dost. Jeden náš útok střídal druhý, ale ne a ne trefit zařízení. A tak se ve zhruba  35. minutě prosadil soupeř, který se po autu z levé strany prosadil hlavou přímo m tyči a snížil na 4:2. Následně ale přišla naše silná 5timinutovka a v rozmezí od 36. do 41. minuty jsme uštědřili soupeři hned 3 góly. Nejprve se po nahrávce od kapitána Petra Regala ml. a následné pohotové střely z otočky trefil Dejvis. 5:2! Zhruba 2 minuty na to si oba role vyměnili a po nahrávce od Dejvise nekompromisně zakončil sám kapitán! 6:2! A naší smršť zakončil ve 41. minutě Míša, který s přehledem zakončil po nahrávce od Petra Regala ml. 7:2! Soupeř následně přestal klást i zbytky odporu a šance střídala šanci, neboť většinu dlouhých nákopů soupeře jsme bez problémů odebírali. A i když jsme už dozadu nebyli tolik důslední, tak se soupeř nedokázal prosadit, v čemž jim bránil Pepa, případně jejich nepřesnosti. Naopak v 50. minutě jsme opět udeřili my, když si balón vyměnili Kuba s Míšou a prvně jmenovaný poctivým bodlem poslal Skvadru už do 6ti brankového vedení 8:2. Soupeř následné už zkoušel hrát i s gólmanem ve hře, což pramenilo v další naše šance. A desátý gól na sebe nenechal opravdu dlouho čekat. Přišel asi 5 minut před koncem po ukázkové důrazné hře našeho kapitána ve vápně protivníka a po nedorozumění soupeřova obránce s brankářem si bez dovolení vzal balon a nejen že dal devátý gól Skvadry v zápase, ale také dovršil v tomto zápase pěttrick, tedy své předzápasové předsevzetí! 9:2! Chvilku na to přišel i desátý gól, když se přesně trefil po nahrávce od kapitána Míša. 10:2! Následovala dále odevzdaná hra soupeře, který se ale i tak dočkal, zhruba 3 minuty před koncem, ještě jednoho úspěchu, kdy se po jednom z autů srazil ve výskoku Pepa s Kubou a ještě jedním hráčem soupeře, následovala skrumáž kolem brankové čáry a když už to vypadalo, že Petra Regal st. balon odkopne do bezpečí, tak Pepa začal vstávat ze zemně a od jeho zad se balón odrazil do naší branky. Trochu zbytečný a kuriózní gól, ale za tohoto stavu nás moc nevykolejil. 10:3. V posledních pár minutách jsme se hnali za dalším gólem, což nakonec vyšlo v minutě poslední, kdy se letos premiérově prosadil Michal Regal, po přesné nahrávce od Míši. 11:3! Následně zazněla píšťalka rozhodčího a střelnice na Děkance bylo uzavřena.

Po nervózních prvních zhruba 10-15ti minutách jsme i na stav v jakém byli někteří hráči měli zápas zcela pod kontrolou a soupeře jsme jasně přehrávali ve všech směrech. Zápas, kde pro nás měla být výhra povinností jsme zvládli více než dobře a nyní budeme muset ještě zabrat v posledních dvou zápasech a zkusit pro Skvadru vybojovat ještě co nejlepší umístění v konečné tabulce. Věřím, že jsme jako rozjetý vlak, který jen tak už něco v této sezóně nezastaví!          

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Vooda | 31.05.2015 16:29
Díky za připomínku. Opraveno. Hold dáváme moc gólů a sem tam se nějakej ztratí
Osobní profil PetrBorec | 31.05.2015 9:07
Hezký a dlouhý komentář. Jen tam není, mi přijde, zaznamenaný devátý gól. Kdybychom takhle hráli pokaždé, mohli bychom příští sezonu myslet na postup.

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz