Úvod » Komentáře k utkání » Sezona jaro 15

Klamovská Skvadra vs. Pistol Shrimps 2:4 (1:3)

publikováno 10.06.2015

Tragický vstup do zápasu, dvě zranění v první půli a následně velký, ale bohužel neúspěšný boj o body až do poslední minuty!

Utkání odehráno: 02.06.2015 20:15

Hřiště: Motorlet

Hráči: Dejvis, Regalos, Petr st., makimov, pep, serg, Vooda, efim, kamenda

Nejlepší Hráči KS: ?

Branky: Petr st.(makimov), Dejvis (kamenda)

 

Předposlední zápas sezony, na nás čekal tým Pistol Shrimps. Jednalo se o tým, který na tom byl výsledkově dost podobně nám a tak se dal očekávat vyrovnaný zápas. Hrálo se na neoblíbeném Motorletu, ale nadějně vypadal náš počet, protože jsme se sešli v devíti lidech, tedy se třemi na střídačku. Nemohl dorazit náš kapitán a letos nejlepší střelec a tak jsme museli doufat, že ho ostatní zastanou.

Bohužel se nám hned od začátku nedařilo a svým nesoustředěným a trochu pomateným výkonem jsme dali soupeři od začátku až moc místa, což jsme odnesli naším nejhorším vstupem do zápasu za poslední sezonu. Poměrně běhavý soupeř nás tak od první minuty zatlačil a jasně přehrával. Bohužel nepřesnosti v rozehrávce a zmatky v ještě nerozkoukané obraně soupeř nelítostně trestal než jsme se rozkoukali, tak nám soupeř dal 3 góly. První v cca 2. minutě, druhá o pár minutek později a třetí zhruba v 10. minutě. 0:3 Takto špatný začátek zápasu jsme snad ještě nepředvedli. Následně jsme se začali do zápasu už trochu dostávat a začali jsme se pomalu dostávat i dopředu, ale ze začátku jsme se opět špatně stali nakopávajícím týmem, což nám opravdu moc nešlo. Postupně jsme se začínali uklidňovat a pomalu začali kombinovat po zemi a to na soupeře začínalo občas platit. Bohužel ale z několika velkých šancí se nám nepodařilo nic protlačit do soupeřovi brány. Když už to vypadalo, že se začíná dařit a soupeře občas přehráváme, přišla další rána pro tým ve zhruba 25. minutě. Po akci před naší bránou se srazil Pepa s Efimem a jejich srážka dopadla velmi nepříjemně. Efim odkulhal na střídačku a střídat musel taky Pepa, kterého v bráně nahradil Michal. Bohužel jak se ukázalo, zranění byla taková, že se už ani jeden do tohoto zápasu nevrátili (u Pepy se později ukázalo že si dokonce zlomil prst) a my museli dohrávat jen s jedním hráčem na střídání. I tak jsme ale bojovali a přineslo to své ovoce v poslední minutě první půle, kdy si po pěkné nahrávce od Míši balon zpracoval Petr st., udělal si kličku a balon trefil přesně k tyči. 1:3. Následoval už jen závěrečný hvizd první půle.

Do druhého poločasu jsme vstoupili stejně jako jsme se rozloučili s tím prvním. kamenda se dostal k vápnu soupeře po pravém křídle, kdy se od něj doslova odrazil hráč reklamující faul (ani náhodou), kamenda následně našel přesnou přihrávkou před bránou Dejvise, který neměl už problém snížit na rozdíl jediného gólu 2:3! Druhý poločas se pak odehrával ve hře nahoru dolů a akce střídala akci na obou stranách. Nás v bráně výborně držel Míša, který zlikvidoval spousty šancí soupeře, ale bohužel naše šance končili také většinou u gólmana protivníka, případně vedle brány, nebo na tyči. Náš tlak stupňoval a posledních cca 10 minut jsme soupeře tlačili opravdu jako citrón. Náš už tak vysílený tým ale oslabila necelých 10 minut před koncem další věc a to, když Kuba po srážce s obráncem soupeře musel s bolavým tříslem vystřídat a do zápasu už se skoro nepodíval, krom poslední asi minuty, kdy kamenda už skoro umíral. Posledních pár minut jsme měli i přes značnou únavu stále velký tlak, ale bohužel chybělo trochu štěstíčka, aby se některá ze střel dostala do brány. Naopak soupeř krátce před koncem využil naší otevřenou hru a po brejku 2 na 1 nedal Michalovi v bráně šanci a stanovil konečné skóre 2:4.

Na to jak je nám "povedl" vstup do zápasu, tak to byl nakonec ještě boj a myslím, že minimálně remíza by byla spravedlivější. Každopádně tým dokázal, že umí krát kombinačně, že umíme bojovat a že když se chce, tak to půjde! Jenom škoda té srážky Pepy a Efima, třeba by vše dopadlo jinak. V posledním kole je ještě vše otevřené a Skvadra může stále ještě skončit na 5. místě, ale také se můžeme propadnout až na místo 9. Doufejme, že smůlu už jsme si vybrali v tomto zápase.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil PetrBorec | 10.06.2015 11:18
Njn, hold zápas blbec no. Tak prostě do sedmé ligy postoupíme na Jaře :-)

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz