Úvod » Komentáře k utkání » Sezona jaro 15

Squadra Azzurra vs. Klamovská Skvadra 1:3 (1:2)

publikováno 02.07.2015

Kvalitní, ale nesehraný soupeř pro nás nebyl překážkou a první padesátku výher i vítěznou tečku za koncem sezony má Skvadra za sebou!

Utkání odehráno: 18.06.2015 19:30

Hřiště: Malešice

Hráči: Dejvis, Petr Borec, Regalos, Petr st., makimov, serg, Vooda, Efim

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: , Dejvis 2 (Petr Borec, Vooda), makimov (Petr Borec)

 

Poslední kolo jsme odehráli na poměrně nové a příjemné umělce v Malešicích, kde nás čekal soupeř, který byl jen bod za námi a jeho poslední výsledky naznačovali, že nebude tak slabý jak vypadal v první půlce sezony, kdy se pohyboval na předposledním i posledním místě tabulky. Jednalo se o tým, který předminulou sezónu postoupil do 6. ligy, ale v té se nesešel na žádný zápas a byl diskvalifikován a při hře bylo znát, že tým byl z velké části nově poskládán. Počasí bylo příjemné, začátek až nezvykle brzo, takže bylo celý zápas světlo na což jsme si už odvykli pomalu. V sestavě chyběl Pepa, který si minulý zápas zlomil prst na ruce a v bráně ho nahradil jako v dohrávce minulého zápasu Michal. Jinak jsme měli už skoro tradičně 2 hráče na střídání a mohlo se začít.

 

A začali jsme více než dobře... Hned z první šance se po nahrávce od Petra Regal mladšího z blízka prosadil Dejvis a od první minuty jsme tak vedli 1:0! Následoval náš poměrně velký tlak, kdy šance střídala šanci, ale bohužel v koncovce chyběla přesnost a někdy i trocha štěstí. Soupeř se do šancí dostával jen sporadicky a bylo znát že není ještě moc sehraný. I tak musel Michal v bráně párkrát zasahovat. Více ze hry jsme ale měli jednoznačně my a korunovali jsme to kolem 15 minuty, kdy před bránu za pravé strany opět nahrával Petr Regal ml. a tentokrát  míč do brány usměrnil Míša a vedli jsme zaslouženě 2:0! Nepolevovali jsme v útočném snažení, ale stále ne a ne utéct soupeři na vyšší rozdíl. Naopak sou smolnou minutku si kolem 25. minuty vybral Kuba, který nejprve špatně nahrál na středu hřiště, následně mu hráč s balónem utekl a řítil se sám na Michala v bráně, který sice bravurně vyrazil, ale jen směrem ke Kubovi, který si pohár smůly vypil až na dno a balon srazil do vlastní brány a radši šel vystřídat. 2:1. Soupeře Kubova vlastní branka trochu přeci jen povzbudila a hra se začala trošku vyrovnávat. Do konce poločasu se už ale nic na skóre nezměnilo poločas tak skončil naším vedením 2:1.

Druhý poločas jsme začali (jak už to u nás bývá) poměrně nervózně a soupeři na cca 5 minut přepustili iniciativu a sami jsme si pořádně ani nenahráli. Naštěstí protivník nedokázal tento náš herní výpadek potrestat a pokračoval ve hře plné nepřesností jak v rozehrávce, tak v koncovce a když už se dostal k bráně a povedlo se mu vystřelit, tak ho pohotově vychytal výborně chytající Michal. Následně se hra opět více vyrovnala a šance byly k vidění na obou stranách a my už opět začínali hrát alespoň částečně to, co jsme chtěli. A zhruba v půlce druhé půlce přišel i uklidňující a asi rozhodující gól. Aut z pravé strany hodil Kuba, jeden z obránců balon hlavou lehce tečoval a ten se propadl přímo na nohu Dejvisovi, který pohotově z blízka zakončil a poslal Skvadru opět do vedení o 2 góly. 3:1! Dále se pak pokračovalo ve hře nahoru dolu, kde jsme se my i soupeř dostávali do šancí, ale štěstí v koncovce už neměl nikdo. Za zmínění snad stojí jen srážky Dejvise s protihráčem, po které musel střídat, ale naštěstí to rozhejbal a ještě se do konce zápasu vrátil na hřiště, takže nic vážného. Zápas tak za urputného povzbuzování Pepy během poslední minuty, že to musíme udržet (jelikož mu unikl první  gól z první minuty) skončil naší poměrně pohodovou výhrou 3:1!

Zápas to byl pohodový a tak jediné co musím zmínit je velmi špatný výkon rozhodčích, kteří občas každý ukazovali něco jiného, nekomunikovali spolu a občas vůbec nevěděli co mají dělat. Jednoznačně nejhorší sudí za poslední sezóny. I proto jim bylo doporučeno, aby si jako tým raději začali rozhodčí najímat, jako to děláme my. Jinak tato výhra znamenala i to, že jsme se oproti minulé sezóně o jeden bod zlepšili, ale vzhledem k výsledkům, která skončili tak jak skončili jsme na konec skončili na 7. místě s tím, že jsme měli stejně bodů jako týmy na dvou místech před námi a o bod méně než tým na 4. místě. O to více mrzí zpětně prohra už ze 3. kola, kdy jsme neudrželi vedení 2:0 proti týmu Concur 1.FC. Tento zápas, kdyby jsme vyhráli, tak jsme nakonec skončili na 3. místě a byli i ve hře o postup mezi týmy z třetích míst. Ale na kdyby se nehraje a tak se o postup budeme muset porvat v podzimní sezóně. Doufejme, že se nám bude víc vyhýbat smůla a hlavně zranění a také v to, že se fotbalem budeme hlavně bavit.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery