Úvod » Historie » Sezona podzim 15

Klamovská Skvadra - Papíráci CF 1:5 (1:5)

publikováno 16.09.2015 (aktualizováno 05.04.2016)

Prostě vejprask....

Utkání odehráno: 15.09.2015 19:30

Hřiště: Čechie Smíchov

Hráči: Dejvis, Regalos, serg, Vooda, Kamenda, Pavel, efim

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: Dejvis (Kamenda)

 

Po týdnu dohad, jestli vůbec dáme do kupy nějaké hráče, aby nedošlo ke kontumaci se nakonec situace vyřeší tím, že Pavel s Dejvisem neodletěli na dovolenou podle svých plánů a tak se nás sešlo 7 kusů s tím, že ze základní sestavy nám chyběli oba nejproduktivnější útočníci Petr Regal ml. (natržený vaz v rameni) a Míša , do zálohy Petr Regal st. (výron kotníku) a po smolném minulém zápase se ZAKem třetím zraněným byl náš gólman Pepa. A ještě k tomu Kuba ani Dejvis nebyli úplně fit po zdravotní stránce. Naopak, když jsme se podívali na naše soupeře, kterých se sešlo dokonce 10 kusů (oproti minulému zápasu, kde jich bylo pouze 7), kterým bylo tak v průměru kolem 20-22 let dalo se očekávat, že to bude asi hodně složitej boj. Takže už od začátku trochu pesimisticky, ale šli jsme do toho.

Bohužel už od prvních minut bylo vidět, že soupeř je více než běhavej a technicky taky dobře vybaven a tak od prvních minut nevíme kam dřív skočit. Soupeř je všude dřív a jelikož nás obsazuje už při naší rozehrávce nezbývá nám nic jiného, než hrát na nakopávané balóny, což nám taky vůbec nešlo. Netrvalo dlouho a soupeř, který nás pravidelně rozebíral kombinací přesnými nahrávkami, nám uštědřil během prvních cca 10ti minut dva góly a jeho útočná snaha stále pokračovala 0:2. Nám se nedařilo vůbec nic, natož ohrožovat soupeřovu bránu. Naopak síly rychle docházely a soupeř si s námi dělal co chtěl, což stvrdil dalšími dvěma góly během dalších cca 10ti minut. 0:4. Následně (pár minut před koncem poločasu) se na nás trochu usmálo štěstí a dosáhli jsme čestného úspěchu, když z jedné z mála akcí, kdy jsme se dostali vůbec k zakončení a poblíž soupeřovy brány, po pár odrazech se štěstím zakončuje Dejvis po přistrčení balonu od Kamendy. 1:4. Zbytek poločasu se ale nesl opět v režii soupeře a přidal nám do pauzy ještě pátý gól a odpočinout jsme si šli za stavu 1:5.

Druhý poločas vypadal podobně jako ten první s tím rozdílem, že stále svěží soupeř si začal více hrát s balonem a vymýšlet parádičky a naopak my jsme se začali dostávat alespoň do nějakých šancí. Bohužel smůla se nám lepila na kopačky a tak se nám nepodařilo už přidat žádný gól a to se nepodařilo už ani našemu uběhanému soupeři. Naší smůlu hezky symbolizovala i akce pár minutek před koncem, kdy po přesném autu hlavičkoval do odkryté brány Kuba, ale trefuje těsně před bránou probíhajícího Dejvise :) A tak přišlo vysvobození v podobě závěrečního hvizdu s výsledkem 1:5.

Možná jsme do zápasu nastupovali už s poraženeckou náladou, ale asi jsme v hlavách cítili, že to nebude dobrý. Asi jediné dvě pozitiva jsou, že jsme uhráli lepší výsledek než kdyby došlo ke kontumaci a hlavně to, že se nikdo další nezranil. Snad jsme si zápasem se ZAKem a tímto výpraskem vybraly už všechny zápasy "blbec" a teď už se bude hrát jen lépe a lépe. Důležité bude i to, aby se nám co nejdříve uzdravili opory našeho týmu a aby jsme mohli začít hrát opět náš fotbal.  

 

Komentář Rozhodčího: Hosté byli jasně lepším týmem a o svém vítězství rozhodli již v prvním poločase. 

    

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery