Úvod » Historie » Sezona podzim 15

Sanitka AS - Klamovská Skvadra 3:4 (1:2)

publikováno 23.09.2015 (aktualizováno 05.04.2016)

Zasloužené, ale na konci i šťastná výhra.

Utkání odehráno: 22.09.2015 19:30

Hřiště: Čechie Smíchov

Hráči: Dejvis*, Regalos, serg, Vooda, Kamenda, efim, makimov, PetrBorec

Nejlepší Hráči KS: 

Branky:  makimov 2 (serg), efim (makimov), PetrBorec

 

Ve čtvrtém kole nás čekal tým Sanitka AS, který v tom byl bodově stejně jako my, tedy 1 výhra, 1 remíza a jedna prohra. Jen skóre měl o něco málo lepší a očekávali jsme tedy vyrovnané utkání. Trochu optimismu nám dodal fakt, že se vrátil do útoku Míša a na zápas dorazil i náš kapitán a nejlepší střelec Petr Regal Ml., který se převlékl, ale řekl nám, že nastoupí jen pokud se na to bude cítit. Jinak jsme se sešli v 8 lidech, tedy se 2 lidmi na střídačce a mohli jsme začít.

Zápas začal oboustranně opatrně, ale po úvodním oťukávání se nám podařilo v 7. minutě jít do vedení po rychlém útoku a následné přesné nahrávce z pravé strany od Míši na Efima, který bez problémů poslal Skvadru do vedení 1:0! Následovala opět vyrovnaná hra s občasnými šancemi na obou stranách, i když nás tým se do šancí začínal dostávat častěji než soupeř, jen chybělo trochu štěstí v koncovce. Další gól padl až v minutě 20. a bohužel do naší brány, když jsme si nezvládli pokrýt hráče soupeře a bylo vyrovnáno 1:1. Naštěstí netrvalo dlouho a naší lehkou převahu jsme už ve 24. minutě dokázali zúročit. Míša dostal balon do nohy, udělal si hned několik kliček po sobě a přesnou střelou k tyči poslal Skvadru zase do vedení. 2:1! Do poločasu už se nic na skóre nezměnilo a tak se šlo na krátký odpočinek s jednobrankovým vedením.

Druhý poločas začal trochu aktivněji soupeř, ale k žádným výraznějším akcím, natož gólu to zatím nevedlo. Když už se nám povedlo hru vyrovnat a začínali jsme se opět snažit tlačit trochu dopředu, přišel bohužel trochu nečekaný vyrovnávací gól soupeře, který tak ve 37. minutě srovnal na 2:2. To už nevydržel náš kapitán a stejně jako blanický rytíř vyjel Skvadře na pomoc a i přes stále bolavé rameno se šel postavit hráčům soupeře. A ukázalo se to jako správné rozhodnutí, protože už ve 40. minutě se po přesné nahrávce z pravé strany prosadil přesnou střelou a Skvadra tak šla opět do vedení! 3:2! Soupeř se začínal následně víc a víc tlačit k naší bráně, ale naštěstí obrana pracovala velmi dobře a tak jsme soupeře do větších šancí nepouštěli a naopak jsme si sami vypracovali několik slibných šancí, což korunoval úspěchem cca 11 minut před koncem  Míša. Sergey házel aut z levé strany, který doletěl až na zadní tyč přímo k volnému Míšovi a ten z voleje nekompromisně zavěsil! 4:2 Dvoubrankový náskok nás sice trochu uklidnil, ale zároveň motivoval více našeho soupeře, který začal už vše vrhat do útoku. Naštěstí obrana stále pracovala velmi dobře a většinu akcí soupeře se nám dařilo odrážet. A když už se soupeř dostal ke střele, tak mu stál v cestě nás gólman Michal, nebo bylo zakončení nepřesné. Nakonec se ale soupeř přeci jen prosadil, když zhruba 5 minut před koncem využij jednoho z našich zaváhání v obraně a snížil na rozdíl jednoho gólu 4:3. Posledních 5 minut se tak hrál fotbal nahoru dolů, kdy soupeř tlačil vše dopředu a my hrozili z rychlých brejků. Když ale i Kubova střela z pravé strany skončila na pravé tyči soupeřovo brány a soupeř v posledních vteřinách také trefil pouze pravou tyč za Michalem, rozhodčí zápas ukončil a my mohli slavit druhou výhru v sezóně po výhře 4:3!

Na to, že nám chybí stále Petr Regal St., chyběl i náš stále zraněná gólman Pepa (oběma přejeme brzké uzdravení) a náš kapitán nastupoval až ve druhém poločasu a se sebezapřením (i když dal důležitý gól), tak výhon týmu byl myslím nadprůměrný a jak dopředu, tak do zadu vše fungovalo tak jak má, i když ne vždy se vše povedlo tak jak mělo. Celkově ale myslím, že zasloužená výhra a zasloužené body do zatím velice vyrovnané tabulky, kde po 4. kole je rozdíl, mezi 3. a 11. týmem pouhé 2 body. Doufejme, že naše výkony už se budou jen a jen zlepšovat a hlavně, že už nebude přibývat žádných dalších zranění.

 

Komentář Rozhodčího:  Klamovská skvadra byla mírně lepším týmem a také si vypracovala více gólových šancí, ale jejich neproměňováním si koledovala o ztrátu vítězství.  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil PetrBorec | 06.10.2015 23:27
Pěknej komentář Kubo, přirovnání s Blanickým rytířem mě opravdu pobavilo
Osobní profil Vooda | 05.10.2015 15:37
Jinak ke všem komentářům z letošní sezony jsmem přidal i koment od rozhodčího pro zajímavost
Osobní profil Regalos | 05.10.2015 15:22
Pravda je, že těch neproměněných šancí bylo z naší strany skutečno hodně...

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery