Úvod » Historie » Sezona podzim 15

Klamovská Skvadra - Viktor 1.FC 5:2 (3:1)

publikováno 07.10.2015 (aktualizováno 05.04.2016)

Špatný výkon, výborný výsledek ;)

Utkání odehráno: 06.10.2015 19:30

Hřiště: Čechie Smíchov

Hráči: Dejvis*, Regalos, serg, Vooda, Kamenda, efim,PetrBorec, Pavel

Nejlepší Hráči KS: 

Branky:  PetrBorec 3 (Dejvis 2, Vooda), efim (serg), Vooda

 

V pátém kole nás čekal tým Viktor 1.FC. Tým, který zatím měl jednu remízu, dvě prohry a jednu výhru, která ale podle všechno byla kontumační. Dalo se tedy očekávat, že by se mělo jednat o jednoho ze slabších soupeřů v naší skupině. Ovšem jelikož máme stále poměrně velkou marodku (Pepa - záda, Petr Regal st. kotník a čerstvě Míša se stehenním svalem) a náš kapitán i když nastoupil je na tom zdravotně s vazy v rameni pořád na čtýru, tak jsme věděli, že nás nic snadného nečeká. Sešli jsme se jako povětšinou v 8 lidech tedy se dvěma hráči na střídačce a mohli jsme začít. Zajímavostí je snad to, že za soupeře nastoupila i jedna slečna, což se nám moc často nestává :)

Začátek byl poměrně poklidný a už od prvních minut jsme věděli, že soupeř by měl být k poražení, protože s balonem si většina jeho týmu moc nerozuměla a celkově hráli dost zmatený fotbal, bez nějaké myšlenky. Nám se zezačátku dařilo soupeře bez problému přehrávat a postupně rozebírat nahrávkami, které ale nebyly kolikrát moc přesné, nebo se je nedařilo klukům vepředu zpracovávat. Soupeř se do šancí nedostával zpočátku vůbec a spíše se na hřišti hledal. I přes naše čím dál tím větší nepřesnosti se nám podařilo dát kolem 10. minuty vedoucí gól, kdy se hezky uvolnil Sergey a z levé strany se dostal až k tvrdé střele, kterou gólman soupeře jen stěží vyrazil před sebe, kde ale byl připravený nikým nehlídaný Efim a bez větších problémů balon do brány dorazil. 1:0! Bohužel naše hra se stále zhoršovala a asi jsme se přizpůsobili bezmyšlenkovité hře soupeře. Nic nám nevycházelo, pořádně jsme si nenahráli, nedařili se rozehrávky, a když k tomu přidáme občasný zmatek v obraně i v útoku o přechodu ze zadu dopředu ani nemluvě, tak žádná sláva. I tak jsme se do pár slibných šancí, ale bez gólového zúročení. Naopak po jednom velkém zmatku v naší obraně se z ničeho nic soupeř objevil ve dvou sám před našim brankářem a nečinilo mu tak problém v cca 20. minutě vyrovnat na 1:1. Bohužel i po vyrovnání jsme pokračovali v poměrně rozhárané a nepřesné hře, ale soupeře jsme už do větších šancí nepouštěli. Naopak se nám podařilo otočit vedení opět na naší stranu, když ve zhruba 25. minutě Kuba zachytil špatně odkopnutej balon kousek za soupeřovo vápnem, přehodil si balon z levé nohy na pravou a nekompromisně pod břevno do prostřed brány zavěsil a poslal Skvadru opět do vedení 2:1! Následovalo pár dalších našich šancí z kterých se ujala až jedna zhruba minutku před koncem poločasu, kdy Kuba dloubl balon na našeho kapitána Petra Regala ml., který tváří v tvář golmanovi soupeře jej nejprve z blízka trefil, ale odražený balon dopravil hrudníkem (prostě se od něj odrazil :) ) do brány a vedli jsme už o dva góly. 3:1! Po pár okamžicích už následoval poločasový hvizd a my mohli kritizovat sami sebe, co vše děláme špatně. A že toho bylo.

Bohužel ani ve druhým poločase se nám nedařilo zlepšit to co jsme si řekli o přestávce, že zlepšit chceme (skoro vše) a tak se hrál takový nemasný, neslaný a asi i ne moc koukatelný fotbal s řadou nepřesností na obou stranách. Opět nám vázla rozehrávka a zpravování a tak jsme se ani do koncovky moc často nedostávali a když už ano, tak byla velmi nepřesná. Výjimkou byla pěkná střela Prtea Regala ml. ve 42. minutě, která orazítkovala bohužel jenom tyč soupeřovo brány. Soupeř se také začal více tlačit dopředu a útočil ve 3 až 4 hráčích. Po jednom z jeho rychlých útoků se naše obrana nestačila zformovat a kolem 48.minuty se soupeři podařilo zápas zdramatizovat, když snížil na 3:2. Naštěstí se nám začalo dařit si alespoň občas nahrát a tak už po cca 5ti minutkách po rychlém brejku o otevřené soupeřovi obrany poslal Skvadru opět do dvoubrankového vedení opět kapitán Petr Regal ml., když mu soupeř dal trochu času na zpracování a zamíření z pravé strany vápna a nekompromisně k bližší tyči zakončil. 4:2! V posledních minutách pak soupeř dal už vše do útoku, ale naštěstí se do moc šancí nedostával a když už se prosadil a vystřelil, tak vše zlikvidoval Dejvis v bráně, nebo srazila obrana. Občas z toho byl pěkný guláš v okolí naší brány, ale naštěstí bez obdrženého gólu. Naopak zhruba minutku před koncem se nám podařilo potrestat powerplay soupeře, kterým pomáhal v útoku už i jejich gólman a náš kapitán přesnou střelou z naší poloviny nejen dovršil hattrick, ale také upravil na závěrečných 5:2 v náš prospěch, neboť chvíli na to přišel závěrečný hvizd rozhodčího.

Vzhledem ke kvalitě soupeře, se jednalo o povinnou výhry, na kterou jsme se ale díky tomu, že nic nevycházelo nadřeli mnohem více, než naznačuje výsledek. Ten je ale nejdůležitější a tak doufejme, že jsme si špatný výkon skoro celého týmu (asi jsme se až moc přizpůsobili soupeřově rozhárané hře), vybrali proti správnému soupeři a naopak příště se bude dařit mnohem lépe. Doufejme v brzké uzdravení marodů a v pokračování vítězné série.          

 

Komentář rozhodčího:  Klidný a pohledný zápas. Domácí tým téměř celý zápas měli pod kontrolou. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery