Úvod » Historie » Sezona podzim 15

Yakuza - Klamovská Skvadra 9:3 (5:2)

publikováno 14.10.2015 (aktualizováno 05.04.2016)

Prostě výprask. Krom pár minut nás soupeř mačkal jako citrón.

Utkání odehráno: 13.10.2015 19:30

Hřiště: Čechie Smíchov

Hráči: Dejvis, Regalos, serg, Vooda, Kamenda, efim, PetrBorec, Pavel

Nejlepší Hráči KS: 

Branky:  PetrBorec (Vooda), Dejvis (PetrBorec), Kamenda (PetrBorec)

 

V šestém kole nás čekal přímí souboj o 2. místo v tabulce s týmem Yakuza, který předvádí poměrně nevyrovnané výsledky. Bohužel náš tým je stále oslaben o stabilního záložníka a tvůrce hry Petra Regala staršího a také Míši, stabilního útočníka základní sestavy. Chyběl i Pepa v bráně, kterého stále zlobí záda. Soupeře dorazilo na začátek jen 7, tedy jeden na střídání, ale hned po začátku už na místě byli další dvě posily a jak se ukázalo, soupeř posílil na tento zápas více než kvalitně. Nás se sešlo klasických 8, tedy dva lidi na střídání.

A nezačali jsme vůbec špatně, když hned jedna z prvních akcí v zápase (zhruba ve 2. minutě) po autu Jakuba a po pár kličkách a přesné střele Petra Regala ml., skončila gólem a vedli jsme 1:0! Bohužel soupeř byl hodně běhavej a začínal nás po naskočení dvou dorazivších hráčů pomalu přehrávat. Vydrželi jsme vzdorovat do zhruba 12. minuty, kdy se poprvé soupeř prosadil a přesnou střelou vyrovnal. 1:1. Zhruba minutu na to se ten samý hráč prosadil opět a otočil skóre na 1:2. Tento hráč byl bohužel velmi rychlý a také velmi dobře technicky vybavený. Bohužel i přes upozornění rozhodčího, že má tento jejich hráč lisovky a pokud chceme nebude moci hrát, jsme chtěli zachovat fair play a neřešili to. asi ve 14. minutě tedy chvíli po vedoucím gólu soupeře jsme ještě dokázali vyrovnat , když se po nahrávce z pravé strany od Petra Regala ml. prosadil Dejvis. 2:2. Na neštěstí hned po další zhruba minutce šel soupeř opět do vedení po rychlé kombinaci a přesné střele. 2:3.Soupeř byl v tu chvíli zcela nad naše síly a tak dalšími dvěma slepenými góly kolem 20. minuty zvýšil už na 2:5. My jsme se bohužel nedostávali ani do šancí a jen jsme nakopávali a odkopávali balony a čekali na konec poločasu, který skončil "jen" 2:5.

Do druhého poločasu jsme vstoupili relativně aktivně a po zhruba dvou minutách se nám podařilo snížit, když se po autu Petra Regala ml. krásně a pohotově trefil Kamenda. 3:5. Gól jako by nás trochu nabudil a začali jsme soupeře trochu tlačit. Bohužel z naší zhruba desetiminutovky, ve které jsme měli celkem navrch jsme vytěžili jen dvě tyče. Naše snažení utnul soupeř až kolem 42. minuty, kdy se opět po rychlém útoku prosadil a zvýšil opět na rozdíl tří branek. 3:6. Tento gól jako by nás utlumil a už jsme se opět přestali dostávat do výraznějších šancí. Naopak soupeř (kterému popravdě řečeno rozhodčí v této době odepřel asi jasnou penaltu proti nám) v rozmezí 52. až 56. dorazil Skvadru hned dalšími třemi góly a uzavřel tak váš debakl na celkových 3:9 a asi jen se štěstím jsme nedostali obávanou "desítku".

V tomto zápase nám chybělo skoro vše co k fotbalu patří. pohyb, pořádná nahrávka, zpracování, střela.. prostě skoro vše. Dalším problémem se ukázal jeden z hráčů soupeře, který jako by byl z úplně jiné planety. Dal nám celkově 5 gólů a další dva nebo tři prakticky vyrobil. Shodou náhod se jednalo přesně o toho hráče, kterému jsme mohli zakázat hrát, kvůli nepovoleným kopačkám (poučení pro příště :) ). Co je ale zvláštnější tak to jsou statistiky tohoto hráče v týmu Yakuzy. Z předchozích 5ti zápasech, kde podle zápisů nastoupil dal všeho všudy jediný gól a najednou se z něj vyklubal takovýto špílmachr. No těžko se věří tomu, že je to ten samý hráč, co figuruje na soupisce od samého začátku sezóny, ale ke kontrole registraček opravdu sahat nehodláme a pokud to někomu za takovéto chování stojí, je to jeho boj a jeho problém. Pro nás je fotbal především zábavou.

 

Komentář rozhodčího: Klidný férový zápas. Yakuza bylo po celý zápas lepší v kombinaci, technice i držení balonu.  

  

   

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz