Úvod » Historie » Sezona podzim 15

Klamovská Skvadra - Budvarka B 1:4 (0:0)

publikováno 21.10.2015 (aktualizováno 05.04.2016)

Soupeř byl v celém zápase lepší a zaslouženě vyhrál.

Utkání odehráno: 20.10.2015 19:30

Hřiště: Čechie Smíchov

Hráči: Dejvis, Regalos, serg, Vooda, Kamenda, efim, PetrBorec, Pavel

Nejlepší Hráči KS: 

Branky:  Vooda

 

Po výprasku v minulém kole nás tentokrát opět čekal přímí souboj o umístění se soupeřem co má stejný počet bodů. Tentokrát o 3. místo. Soupeřem je tým Budvarka B, který se skládal především z mladých běhavých hráčů, což jak vím, nám dvakrát moc nevyhovuje. Naše sestava stále oslabena o zraněné Petra Regala st. a Míšu. Plus opět chyběl i Pepa, tentokrát kvůli pracovnímu vytížení. Je nás tedy opět 8 v té samé sestavě co minulý zápas. Velkou část dne pršelo a tak na nás čekala poměrně dost mokrá umělka, ale hřiště i balón je pro oba soupeře stejný.

První poločas byl zezačátku oboustranně opatrný a z naší strany i tradičně hodně nepřesný. Po úvodním oklepávání začal soupeř stále víc a víc zlobit a naše obrana opět chvílemi nestíhala. Naštěstí soupeř většinou vyhořel v koncovce, kdy se objevil několikrát i ve dvou před Dejvisem v bráně, ale ne a ne trefit někdy i prázdnou bránu, případně zakročil pohotově Dejvis. My jsme se dostali za celý poločas jen do pár pološancí a tak i s velkým štěstím končí první poločas bez branek 0:0.

Štěstí nás opustilo už na začátku druhého poločasu, kdy soupeř na rozdíl od prvního poločasu skóruje a to za velké pomoci náhody. Střela skoro od poloviny hřiště se cestou odráží od jednoho, nebo i dvou hráčů a končí v bráně v protipohybu Dejvice, který neměl šanci zareagovat. 0:1. Tento gól bohužel rozhodil ještě víc naší hru a už ve zhruba 3. minutě druhé půle po nepřesné rozehrávce ve středu hřiště soupeř využije přečíslení a jde do vedení 0:2. Soupeře jako by dvoubrankové vedení trochu ukolébalo a my se začali dostávat alespoň trochu do kombinace a také do šancí, nebo alespoň náznaků šancí. Hrozí i soupeř chvílemi, ale bez výsledku. I s trochou štěstí jsme se dostali zpět do zápasu kolem 46. minuty, kdy odkopnutý balón soupeře trefuje Kubu pár metrů před vápnem. Ten si zpracuje balón a bez většího přemýšlení ho pálí bodlem na bránu a trefuje se přesně k levé tyči. 1:2. Gól nás trochu nabudil a následovalo dalších pár šancí, přičemž nejblíže k vyrovnání měl opět Kuba, který se ve skrumáži ve vápně soupeře dostal de krkolomnému zakončení, které ale vyškrábl těsně gólman soupeře a neujala se ani Kamendova dorážka (krkem?) a tak se vyrovnat nepovedlo. Naopak zhruba deset minut před koncem udeřil a asi tím i definitivně rozhodl zápas soupeř, když po přesné kombinaci zvýšil na 1:3. Ještě jsme se pokusili více otevřít hru a s výsledkem něco udělat, ale nevycházelo nám skoro nic a tak nám poslední hřebíček do rakve uštědřil opět soupeř kolem 54. minuty. Do konce zápasu se už nic nezměnilo a připisujeme si tak druhou prohru v řadě. Tentokrát 1:4.

Prohra to byla zasloužená i když i díky špatné koncovce soupeře, jsme byli až do 50. minuty ve hře o body. My máme stále co zlepšovat a budeme muset vymyslet i nějaké změny, protože takto nejen že nemůžeme uhrávat body, ale hlavně se pomalu přestáváme fotbalem bavit, což je a mělo by být to nejdůležitější. Příští zápas nás čeká tým Canary, který známe a který by jsme měli povinně porazit. Tak snad si zlepšíme náladu opět se vrátíme na vítěznou vlnu.

     

Komentář rozhodčího:  Tým Budvarka měla celý zápas pod kontrolou, i když v prvním poločase neskórovala. 

  

   

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz