Úvod » Historie » Sezona podzim 15

Canary FC - Klamovská Skvadra 1:6 (1:2)

publikováno 28.10.2015 (aktualizováno 05.04.2016)

Po trošku nervózním prvním poločase, zlepšení hry a hladká zasloužená výhra plus další hattrick kapitána ;)

Utkání odehráno: 27.10.2015 19:30

Hřiště: Čechie Smíchov

Hráči: Dejvis, Regalos, serg, Vooda, Kamenda, efim, PetrBorec, Pavel

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: Petr Regal ml. 3 (efim 3, serg), efim (serg), Vooda (Regalos), serg (efim)

 

Po dvou velmi nepříjemných prohrách nás čekal jeden ze slabších soupeřů Canary FC, který známe už ze své první sezony, kdy jsme vyhráli ve 3, kole 4:2. U nás v sestavě nic nového a tak už 3. zápas v řadě nastupujeme ve stejném složení bez zraněných Petra Regala ml. a Míši a opět i bez opět pracovně vytíženého gólmana Pepy. Takže opět v osmi stejné sestavy, jako při předchozích prohrách. Naopak jsme se až lekli kolik dorazilo soupeřů. Bylo jich celkem asi 10, nebo 11 a mohli hrát pomalu na dvě celé pětky. Každopádně do tohoto zápasu jsme šli s tím, že musíme prostě nutně vyhrát.

Soupeř nastoupil s poměrně zvláštní a pro nás nezvyklou obrannou strategií, kdy při naší rozehrávce a útoku stálo všech 5 jejich hráčů na vlastní půlce a čekali na nás. Po úvodním oklepávání se jsme se dostali do vedení zhruba v 5. minutě, kdy po nahrávce od Efima prosazuje Petr Regal ml. přesnou střelou a posílá Skvadru do vedení 1:0. Stále jsme se tlačili do útoku, ale často nás brzdila naše vlastní nepřesnost, kdy jsme si nebyli schopní dát víc než 2 nahrávky po sobě a ani pořádně zpracovat balón.. Soupeř občas zazlobil z rychlého brejku a měl i pár poměrně nebezpečných šancí včetně jedné tyčky. A jednu ze šancí, kterou jsme mu darovali naší chybou na vlastní polovině, se pak kolem 12. minuty podařilo soupeři i proměnit a vyrovnal na 1:1. My jsme se stále váce a více začínali dostávat do šancí, ale ne a ne to tam spadnout. Trefili jsme také tyč a jedna z hlaviček lízala břevno. Nakonec zasloužené vedení na naší stranu strhnul, zhruba 5 minut před koncem půle, opět náš kapitán a nejlepší střelec Petr Regal ml., když mu po rychlé akci po ose Dejvic, Kuba, Sergey poslední jmenovaný přesně nahrál a kapitán nekompromisně zakončil. 2:1! Do poločasu už se nic zajímavého nestalo a tak jsme si mohli oddychnout a spřádat plány na druhou půlku.

Do druhé půle už jsme vstoupili mnohem lépe. Začínala nám víc vycházet kombinace, vycházelo více nahrávek a naopak soupeře jsme už do moc šancí nepouštěli. Naopak se nám po jedné ukázkové akci na jeden dotek, kdy balon šel rychle z obrany skoro přes všechny hráče na konci s přesnou přihrávkou Sergeye na Efina, který chladnokrevně poslal Skvadru ve zhruba 35. minutě do vedení o dvě branka. 3:1. Soupeř se dostal do jedné z mála šancí krátce na to, když po špatně odraženém balonu od Dejvise v bráně se do zakončení do skoro prázdně brány dostal soupeřův útočník, ale skoro zázračně do střelby padl obětavě Kamenda, který zabránil gólu. Ovšem přu jeho pádu do střely byla trefena jeho ruka a tak následovala penalta. S tou soupeř naložil stejně jako s většinou svých šancí a balon poslal asi 2 metry nad bránu a stav zůstal nezměněn. My jsme naopak soupeře stále tlačili a snažili se zvýšit svůj náskok. Po jednom z autů od Michala Regala přesně hlavičkoval na zadní tyči Kuba, ale gólman soupeře s problémy balon vyrazil. Skoro totožná šance o minutku později už skončila ale akcí. Aut opěk z pravé strany, opět přesně hozeny Michalem Regalem na zadní tyč a zakončoval opět Kuba. Tentokrát ale přesně k levé tyči a ve zhruba 45. minutě vedla už Skvadra 4:1! Naše snaha o útočení nepřestávala a soupeř nám to dost ulehčoval, protože už mu chyběl pohyb i myšlenka a vypadal, že už ho to ani nebaví. Toho jsme využili necelých 10 minut před koncem, kdy opět po hezké a rychlé akci, kdy balon koloval přes několik hráčů se přesně do pravé horní šibenice trefil Sergey přiťuknutí od Efima. 5:1! Rezignovaného soupeře ještě po několika dalších našich šancích dorazil chvilku před koncem náš kapitán Petr Regal ml., který se přesně trefil po nahrávce od Efima. 6:1. Završil tak letos už třetí hattrick, takže se dá mluvit o hattrickovém hattricku :) Dále následovalo už jen vysvobození soupeře konečným hvizdem rozhodčího a my mohli po dvou porážkách slavit opět výhru. Tentokrát 6:1!

Zápas nebyl rozhodně úplně ideální, ale vzhledem ke kvalitě soupeře se nám hrálo mnohem lépe. Jako dobrý krok se také ukázalo posunutí Sergeye z obrany na střed, tak snad to tak bude fungovat i nadále. Doufejme, že nás tento výsledek nakopne k pořádnému finiši v této sezóně a ještě se porveme o přední místa v tabulce!         

     

Komentář rozhodčího:   Jednoznačná záležitost pro hostující tým, který s přehledem vyhrál.  

   

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz