Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Historie » Sezona podzim 15

Klamovská Skvadra - CK pánbu nás netrestej 1:1 (0:0)

publikováno 04.11.2015 (aktualizováno 05.04.2016)

Po promarněných šancích v prvním poločase a fotbalovém utrpění ve druhé půli asi zasloužená remíza.

Utkání odehráno: 2.11.2015 19:30

Hřiště: Čechie Smíchov

Hráči: Dejvis, Regalos, serg, Vooda, efim, PetrBorec, Pavel, makimov, pep

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: makimov (efim)

V devátém kole nás opět čekal souboj s týmem, který měl stejně bodů jako my. Dal se tak očekávat vyrovnaný zápas i když jsme chtěli jako vždy vyhrát. Prvním positivem byla předem nahlášená vysoká účast hned 10ti hráčů, což se nám snad ještě nestalo. A nestalo se tak ani tentokrát, protože kamendovi se cestou z práce na zápas podařil mistrovský kousek. Nechal ve vlaku komplet vybavení včetně dresů a kopaček. Do zápasu nás tedy naskočilo 9, tedy 3 lidi na střídání. Počasí bylo velmi nepříjemné s teplotou jen lehce nad nulou. Byla tedy pěkná zima a ještě k tomu umělka na Čechii byla poměrně mokrá a tak práce s balonem byla taky velmi obtížná. Ale počasí i povrch je pro oba týmy stejný a tak se mohlo začít.

První poločas začal tradičním oklepáváním soupeřů a opatrnou hrou z obou stran. Pak jsme ale už převzali iniciativu my a měli jsme většinou více ze hry, i když hlavně náročný terén si vyžádal velké množství nepřesností a hlavně špatné zpracování balonu a tak se na úplně vyloženou šanci čekalo až do cca 12. minuty, kdy nám vyšla pěkná akce vzduchem. Kuba poalel oblouček po levé straně na Efima, které poslal další oblouček z první na pravou stranu před bránu, kde si seběhl Míša a nekompromisně také z první zakončil a poslal Skvadru do vedení. 1:0! I nadále se nám dařilo dobře kombinovat a přehrávat soupeře, ale bohužel nám většinou chyběla finální přihrávka, nebo přesnější zakončení. Ve zhruba 20. minutě mohl jít Kuba sám na bránu, ale na mokrém podkladu mu balón utekl a ve zbytku zápasu se nám z několika přečíslení bohužel také nepodařilo nic vytěžit. A jelikož většinu útoků soupeře se nám dařilo likvidovat, nebo si balon pohlídal Pepa v bráně, tak poločas skončil naší hubenou výhrou 1:0.

Do druhého poločasu jsme chtěli zpřesnit nahrávku a zvýšit pohyb, ale to se nám bohužel moc nepovedlo. Soupeř naopak změnil styl své hry. Začal mnohem důrazněji napadat naší rozehrávku už od zárodku a my jsme se s tím ne a ne vyrovnat a po jednom zaváhání a nedůraznosti v obraně se soupeři už zhruba po 2 minutách druhé půle podařilo po individuální akci vyrovnat na 1:1. Soupeř pokračoval ve své hře a my si s tím opravdu nevěděli rady a do nějaké kloudné akce se dostávali jen velmi zřídka. Naopak soupeř začal hrát nakopávané balony až k naší bráně, kam se stále tlačil ve dvou hráčích a čekal na naše chyby. Ty bohužel v rozehrávce přicházeli stále častěji až jsme byli nuceni začít hrát tak, jak nám opravdu nejde. Nakopávané balony na náhodu. Naštěstí soupeřova hra byla také plná nepřesností a v koncovce také dost chyboval. Ze hry měl ale ve druhé půli určitě více a díky změně strategie nás přehrával. My jsme se během druhé půle dostali jen párkrát na dostřel brány, ale když jsme zahodili i přečíslení 3na1 nepřesnou střelou vedle místo kombinace a soupeři se také nepoštěstilo protlačit některý z nakopnutých míčů do naší brány, tak přišlo vysvobození v podobě závěrečného hvizdu a asi i zasloužená remíza 1:1, i když šance na výhru (ale i prohru) byli.

Bohužel ve druhém poločase se podařilo soupeři svou hrou nás zcela rozhodit a nemohli jsme se s tím nějak srovnat. Máme evidentně ještě co zlepšovat. Každopádně splnění cíle pro tuto sezónu je stále teoreticky dosažitelné a v posledních dvou kolech proto musíme udělat vše pro plný bodový zisk.  

 

Komentář rozhodčího: Utkání odpovídající osmé lize. Chladné počasí oběma týmům svazovalo nohy a utkání skončilo zasloužilou remízou. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery