Úvod » Historie » Sezona podzim 15

Dynamit Vršovice - Klamovská Skvadra 2:8 (1:3)

publikováno 11.11.2015 (aktualizováno 05.04.2016)

Povinná a poměrně hladká výhra nad oslabeným soupeřem.

Utkání odehráno: 9.11.2015 19:30

Hřiště: Čechie Smíchov

Hráči: Dejvis, serg, Vooda, efim, Pavel, makimov, pep, Regalos*

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: Dejvis 3 (Makimov 3), Serg 2 (Efim, Dejvis) Vooda 2 (Dejvis), Makimov (Efim)

V předposledním kole nás čekal tým Dynamit Vršovice, který je v naší skupině remízovým králem a také jediným týmem, který ještě nevyhrál. S bilancí 5 remíz a 4 prohry (z toho už 2 kontumační) se pro nás mělo jednat o skoro povinnou výhru, ale známe jak to někdy dopadá. O to více, když jme opět nevěděli, kolik se nás vůbec sejde. Nakonec se nás poskládalo 8, tedy se dvěma hráči na střídání a i když náš kapitán a nejlepší střelec sezóny byl služebně v zahraničí, tak jsme byli připraveni pustit se do boje.

První minutka, nebo dvě byli z naší strany plné chaosu a aktivního soupeře jsme postili hned do dvou, nebo tří šancí, které ale naštěstí nedokázali proměnit a podržel nás taky Pepa skvělými zákroky. Naštěstí po nepovedeném úvodu jsme se oklepali a začali hrát konečně naší hru a snažili se kombinovat a tlačit se více dopředu. To přineslo své ovoce ve zhruba 8. minutě, kdy balon zatáhl po pravém křídle Míša a našel před odkrytou bránou volného Dejvise, který poslal Skvadru do vedení. 1:0! Soupeř byl stále nebezpečný vepředu, kde si vypracovával občas tlak z autů a rohů, ale nám se dařilo odolávat a naopak hrozit po kombinačních útocích, protože dozadu soupeř nebyl moc silný. A do karet nám nahrálo i to, že se soupeři ve zhruba 12. minutě zranil jejich jediný hráč na střídání. I tak se ale soupeři podařilo ve zhruba 15. minutě vyrovnat, když se jejich prudce rozehraný roh z pravé strany odrazil od jednoho z jejich hráčů na bližší tyči přesně na kopačky druhého jejich hráče, který pohotově balon usměrnil do odkryté brány. Trochu smolný gól, ale i takové se počítají. 1:1. Vyrovnání nás naštěstí nepoložilo a naopak jsme se stále tlačili dopředu a naopak v zadu jsme začínali pracovat poměrně dobře a soupeře se snažili k ničemu nepouštět. Když už se soupeř do zakončení dostal, tak ho vychytal Pepa. Naopak zmatků v soupeřově obraně jsme využili kolem 22. minuty my. Po jedné z našich akcí se balon odrazil od obránců na kraj vápna před jejich bránou. Ti místo toho, aby balon poslali pryč se začali dohadovat o nějakém zákroku před tím, že to byl, nebo nebyl faul, načež přiběhl pohotově Kuba a jelikož nebylo pískáno balon nekompromisně uklidil do jejich brány. 2:1! Následovala řada dalších našich šancí a bylo znát, že soupeři už pomalu docházejí síly bez střídání. Do poločasu se nám pak nakonec přeci jen podařilo navýšit náskok na rozdíl 2 branek. Pár vteřin před poločasovým hvizdem hodil aut z pravé strany Kuba po lajně Míšovi na nohu, ten ho opět zatáhl až k vápnu  a jako u prvního gólu našel před bránou volného Dejvise, který poslal Skvadru s přehledem do vedení 3:1! Dále už následoval jen hvizd rozhodčího a následovala krátká přestávka.

Do druhé půle jsme vstoupili opět aktivně a snažili se dorazit oslabeného a na pohled už i celkem unaveného soupeře. A už po pár minutách se podařilo náskok navýšit, když ve zhruba 34. minutě se po přesné nahrávce od Efima prosadil z blízka Míša 4:1! Další gól přišel hned za několik minut, když Dejvis rozehrával roh z pravé strany. Do volného prostoru si naběhl Sergey a z voleje nekompromisně propálil vše co mu stálo v cestě. 5:1! Soupeř se v té době už začínal více hádat mezi sebou a rozčilovat na rozhodčí, než aby hrál fotbal a tak jsme se stále tlačili dopředu. Brzo tak přišel i šestý gól v soupeřově síti, když si osvědčenou akci opět zopakovali Míša a Dejvis a druhý jmenovaný opěk bez problémů zakončoval a dovršil tak hattrick! 6:1. Pravdou je, že v této fázi zápasu už jsme nehráli vzadu tak zodpovědně a občas z toho pramenili i šance vyčerpaného soupeře a jednu z nich dokázal ještě zhruba 10 minut před koncem proměnit, když využil přečíslení a prostřelil Pepu, který neměl moc šancí zareagovat. 6:2. Brzy ale následovala opět naše odpověď, když Kuba od vlastního vápna vyslal do brejku Dejvise, který zatáhl balon po křídle a sám Kuba si naběhl přes celé hřiště do prostoru před bránou a po přesném přistrčení od Dejvise uklidil balon k levé tyči. 7:2! Do konce zápasu jsme ještě upravili skóre do finální podoby zhruba 4 minuty před koncem, po dalším trochu kuriózním gólu, když Sergey po nahrávce od Efima centroval před bránu, kde byli hned další dva hráči Skvadry. Po balonu se ale natáhl gólman soupeře, který ho ale neudržel a po pár plácnutí se balon dostal až za jeho záda. 8:2! Tento gól jako by symbolizoval výkon našeho soupeře hlavně ve druhé půli, kdy bylo hodně znát, že už nemá kde brát síly bez střídání. Následoval pro soupeře už jen osvobozující zvuk píšťalky rozhodčího a zápas byl u konce.

Tuto povinnou výhru jsme tedy zvládli na výbornou, i když je třeba říci, že kdyby byl soupeř ve víc lidech, nebylo by to asi nic jednoduchého. Co sami hráči soupeře po zápase říkali, mají 4-5 zraněných hráčů a to se pak opravdu hraje blbě. Známe to i z vlastní zkušenosti z letošní sezóny takže víme o čem mluví. Nás teď čeká týden pauza a za 14 dní poslední zápas sezóny, ve které je ještě stále ve hře boj 3. místo (už ale musíme doufat v pomoc soupeřů a dobrou konstelaci výsledků) a tak bude stále o co hrát a věřme, že se nám zápas vydaří jako tento. Bylo znát, že když nám nervozita nesvazuje nohy a vedeme o víc gólů, tak dokážeme hrát i poměrně hezkej kombinační fotbal.            

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery