Úvod » Historie » Sezóna jaro 16

Forejt FC - Klamovská Skvadra 1:2 (1:1)

publikováno 23.03.2016 (aktualizováno 09.09.2016)

Náročný, ale poměrně šťastný vstup do sezóny.

Utkání odehráno: 22.03.2016 18:30

Hřiště:  Hrabáková

Hráči: Dejvis, serg, Vooda, efim, Pavel, kamenda, Petr st., slavista, makimov, RedBrad

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: efim, makimov

První utnání v roce 2016 na nás čekalo na neoblíbené Hrabákové, kde se nejen že nedá zaparkovat, ale zároveň se pořád běhá pro balóny bůhví kam a taky vám pořád na hřiště lítají balony z vedlejších hřišť. Naopak účast byla velmi slušná a sešlo se nás celých 10 kousků, takže hned 4 lidi na střídání. V brance se premiérově objevil Míra a premiéra v soutěžním zápase za Skvadru to byla taky pro třetího Petra v naší sestavě (RedBrad), který se vrací po delším zranění z přípravy před sezonou podzim 2014 ;) Soupeřem nám byl tým Forejt FC,m který stejně jako mi loni kopal 8. ligu.

Soupeř byl mladé sestavy, tak se dalo očekávat, že bude dost běhavej. Naštěstí pro nás se ani 10 minut po původním čase začátku nesešel v plném počtu a musel začít jen se čtyřmi hráči v poli, což nám dodalo trošku optimismu. Početná převahy se nám podařilo využít poměrně brzy a tak už ve 4. minutě posílá Skvadru do vedení Efim, kterému do jasné pozice nahrál Míša. 1:0! Krátce po té už hrál soupeř v kompletní sestavě 5+1 a hra se začala postupně vyrovnávat. Soupeř hrál ze skoro každého výkopu od brány na dlouhé míče směřované přímo před naší bránu, s čímž si Míra věděl rady. Nebezpečnější pro nás bylo, když se soupeř dostal do kombinace, neboť rychlostně byl vybaven líp než my. Šance byly na obou stranách. Za nás promarnil hned dvě nadějné pozice Kamenda na druhé straně soupeř naštěstí netrefoval zařízení, nebo ho vychytal Míra. I když i Míra si dovolil chybu, kdy nahrál útočníkovi soupeře přímo na kopačku, ale následně ho opět skvěle vychytal. Soupeř se bohužel nakonec prosadil ve 23. minutě, kdy jsme nezvládli pokrýt jeho hráče a bylo vyrovnáno. 1:1. Do poločasu se už nic významného nestalo a tak se měnily strany za nerozhodného stavu.

Ve druhém poločase se na naše kopačky nalepila nejspíše nervozita a skoro nic nám nevycházelo a nechávali jsme se dost zatlačit, ale naštěstí soupeř nebyl v koncovce přesný a bylo na něm také znát, že mu bez střídání docházejí síly. Nám se naopak kolem 42. minuty podařilo využít jednu z mála šancí ve druhé půli, kdy po přímočaré akci, kdy Kuba nahrál z vlastní poloviny Efimovi, ten přistrčil Míšovi, který nekompromisně zakončil! 2:1! Soupeř se pak snažil o vyrovnání, měl velké množství autů, rohů i nakopávaných míčů před naší bránu, ale Míra se rozhodl, že už za své záda nic nepustí! A jelikož ani my jsme neproměnili žádnou z našich pološancí (byly asi dvě už jenom), tak jsme mohli slavit vydřenou a možná i trochu šťastnou výhru 2:1!

Být soupeř ve více lidech a nehrát do našeho prvního gólu jen ve čtyřech, bůhví jak by to dopadlo. Ale na to se historie neptá. My víme co jsme dělali špatně a co je třeba zlepšit a dva body nám už nikdo nevezme.       

 

Komentář rozhodčího: Pěkný vyrovnaný zápas.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz