Úvod » Historie » Sezóna jaro 16

Klamovská Skvadra - Hell Avalanche 1:3 (1:2)

publikováno 29.03.2016 (aktualizováno 09.09.2016)

Zcela nezasloužená prohra a smůla snad už vybrána do konce sezóny!

Utkání odehráno: 29.03.2016 20:15

Hřiště:  Motorlet

Hráči: Dejvis, serg, Vooda, efim, PetrBorec,RedBrad ,Petr st., slavista, makimov

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: Petr st.

Druhý zápas hrajeme opět na neoblíbeném hřišti, tentokrát na Motorletu, kde jsou prakticky neviditelné některá lajny, malá brankoviště a hlavně pro nás zcela nezvyklý a nepříjemný povrch. Soupeřem je nám tým Hell Avalanche, který také kopal předchozí sezonu osmičku. My jsme se sešli v 9 lidech se třemi na střídání, soupeř měl na střídání pouze jednoho hráče. Celý den foukal silný vítr a střídavě pršelo, ale to naštěstí ustalo a na zápas už bylo relativně fajn počasí.

Pustili jsme se do soupeře od začátku s vervou a během prvních 2 minut jsme ho zatlačili před jeho bránou. Bohužel to vše skončilo jen nastřelenou tyčí hned v první minutě od našeho kapitána a ještě jednou střelou, která šla o kousek vedle. Námi neoblíbený místní povrch si vybral svou daň v zápětí a bohužel hned dvakrát. Nejprve zhruba ve 3. minutě Sergey špatně trefil na měkkém povrchu balón a ten se dostal přímo na kopačky soupeřových útočníků a ti brejk 2 na gólmana zvládli. 0:1. Bohužel velmi podobná situace se zopakovala hned o dvě minutky později, kdy si se zdejší umělkou nepotykal Míra v bráně, nalil balon přímo útočníkovi před sebou a ten se střelou nemýlil a už v 5. minutě navýšil vedení. 0:2. Po takovémto začátku jsme byli poměrně dost opaření a pár dalších chyb v rozehrávce naštěstí už soupeř nedokázal potrestat. Další ránou pro Skvadru bylo kolem 12. minuty zranění a odstoupení Míši, jehož pohyb a koncovka nám po zbytek zápasu v útoku hodně chyběli. Po několika minutách jsme se konečně oklepali a začali soupeře opět tlačit a hrát svojí hru. Herně jsme na tom byli lépe a ze hry jsme měli rozhodně více. Soupeř hrozil jen výjimečně z brejků, kdy využíval dvou velmi rychlých útočníků a nakopávaných balonů, ale většinou byla nepřesný už rozehrávka, případně pak zakončení. Naopak my jsme měli hned několik velmi dobrých příležitostí, ale v koncovce nás provázela obrovská smůla. To hezky dokumentovala například situace kolem 20. minuty, kdy jsme měli během pár vteřin hned 3, nebo 4 jasné gólovky, ale všechny střely a dorážky se odráželi od gólmana případně obránců soupeře a ne a ne se balon dostat do brány. To se povedlo až ve minutě 27. kdy jsme konečně balon do brány dostaly. Po další kombinaci a rozebrání soupeřovy obrany nahrál Petr Regal ml. taťkovi a ten s přispěním štěstí a tečí obránce zaslouženě snížil na 1:2! Do poločasu jsme měli ještě pár šancí, ale bohužel strany se měnili za nepříznivého stavu pro Skvadru.   

O poločas jsme si řekli, že nám tam musí něco spadnout a že musíme pokračovat v tom co hrajeme. Druhá část plánu vesměs vycházela a jedna šance střídala druhou, ale prostě nám tento den asi nebylo souzeno dát gól. Šancí bylo snad na 4 zápasy, ale vše se odráželo od obrany soupeře, případně vyrážel střely gólman, nebo jsme trefovali brankovou konstrukci. Soupeř stejně jako v první půli hrozil spíš sporadicky, i když s naším stále rostoucím tlakem (chvílemi jsme útočili u v 5ti lidech) se dostával do brejků velmi nebezpečných, ale s těmi si poradil Míra v bráně, případně soupeř mířil nepřesně. Bohužel, když jsme nevyužili ani žádný ze závarů, kdy jsme během posledních minut byli pravidelně ve třech až čtyřech ve vápně soupeře, nebo kolem něj a pálili jak to jen šlo tak v poslední minutě udeřil soupeř, když do naší zcela odkryté obrany naběhl jeden ze soupeřových hráčů a v samostatném nájezdu na Míru se tentokrát nemýlil. 1:3. Následovala poslední minutka marné snahy a konečný hvizd rozhodčích.

Musím uznat, že takto smolný zápas jsem snad ještě nezažil a fotbal ukázal, jak také dokáže být krutý. Náš výkon byl mnohem lepší než v prvním zápase a pokud nám tam začne alespoň třetina šancí padat, tak to bude snad už jen lepší a lepší. Míšovi musíme jen popřít, aby se dal zdravotně co nejdříve dohromady a brzy si s námi zase zahrál.

 

Komentář rozhodčího: Utkání s nasazením z obou stran, efektivnější v koncovce byli Avalanche a náskok z úvodu uhájili až do konce. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz