Úvod » Historie » Sezóna jaro 16

Hulla hulla - Klamovská Skvadra 4:5 (1:3)

publikováno 05.04.2016 (aktualizováno 09.09.2016)

Vydřené a vybojované zasloužené vítězství!

Utkání odehráno: 04.04.2016 20:15

Hřiště:  Motorlet

Hráči: Dejvis, serg, Vooda, efim, PetrBorec,RedBrad ,Petr st., slavista, Pavel, Regalos

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: PetrBorec 4, serg

ŽK : Regalos

Třetí zápas nás opět zavedl na neoblíbený Motorlet (naštěstí naposledy tuto sezónu) a soupeřem nám byl tým Hulla hulla, který hrál v minulé sezóně o ligu výše, ale na druhou stranu za celý podzim v ní vyhrál jen dvakrát a hlavně obdržel více než 50 branek. My jsme se i přes nucenou absenci Míši sešli v 9ti lidech, tady se třemi na střídání.

Od prvních minut bylo znát, že soupeř bude hodně běhavej a velmi nepříjemnej ve hře dopředu, kam se vydával od začátku ve 3 až 4 lidech a už v úvodu nás lehce zatlačil. To co nás sráželo minulý zápas, ale tentokrát ne úplně platilo a tak se nám po jedné přímočaré akci, kdy Petr Regal st. poslal přesný balon na našeho kapitána po pravém křídle a ten přesnou ranou z úhlu poslal Skvadru hned ve 2. minutě do vedení! 1:0! Soupeř hrál nadále velmi aktivně dopředu a dostával nás chvílemi pod nepříjemný tlak, ale i přes některé menší zmatky se nám dařilo jeho útočným snahám odolávat. Bohužel co soupeři nevyšlo ze hry, vyšlo mi ve 13. minutě po autu z levé strany, který rozehrál přímo na bránu a se štěstím propadl na kopačku jednomu z útočníků a ten se z bezprostřední blízkosti brány nemýlil. 1:1. Soupeř ovšem nevedl příliš dlouho, protože v 17. minutě se vyplatil důraz Petra Regala ml. a když gólman soupeře neudržel v náruči jeho lehčí střelu a spadlý balon si opět vzal, udělal gólmanovi kličku a zakončoval do prázdné brány! Soupeř se na nás pak opět vrhl plnou silou a naše obrana opět měla více než plné ruce práce. v 19. minutě pak řešil velmi nevybíravě soupeřův únik Michal a po stržená rukama utíkajícího útočníka soupeře k naší bráně může být rád, že dostal pouze žlutou kartu. Následovaly hádky s rozhodčíma i s námi a dalo by se říci, že dalších cca 10 minut bylo dost vypjatých a plných faulů, drobných hádek i stížností ze soupeřovy i naší strany. Co se týká hry, tak do konce poločasu bylo na obou stranách několik šancí, ale na obou stranách gólmani (hlavně Míra na té naší) týmy podrželi. To tedy platilo o protějšku Míry do posledních vteřin první půle, kdy Sergey rozehrával přímák z levé strany na naší polovině a trefil míč dokonale! Vymetl pavučinu z pravé horní šibenice a brankář soupeře se za balonem jen otočil! 3:1!

O přestávce jsme si řekli, že nesmíme polevovat a musíme pořád makat, neboť není zdaleka ještě vyhráno. A opět se nám podařil nástup. Nejprve dvakrát lehce zahrozil soupeř, ale ve zhruba 3. minutě druhé půle už jsme vedli o tři góly, kdy jsme rozebrali ukázkově obranu soupeře. Kuba nahrál z levé strany na střed Petru Regalovi st., ten míč poslal hned napravo našemu kapitánovi a ten nekompromisní ranou z úhlu dovršil hattric! 4:1! Soupeř pak začal působit lehce odevzdaně a vypadalo to, že už někteří jeho hráči nemají ani chuť hrát. I tak se ale do pár slibných šancí dostal, ale Míra byl proti jakékoliv změně stavu. Bohužel nám se nepovadla proměnit žádná ze šancí, které jsme si také vytvořili a tak nakonec soupeř dosáhl na snížení kolem 42. minuty, kdy se nepodařilo pohlídat jednoho ze soupeřova útočníků a ten snížil střelou k tyči na 4:2. Vypadalo to, že se soupeř opět nadechuje a začíná věřit v úspěch. Ovšem opět ho zchlazuje náš kapitán ve 45. minutě  Petr Regal ml., který svým důrazem vybojuje balon napravo od soupeřova vápna, udělá kličku a opět pálí přesně! 5:2! Čtvrt hodinky před koncem to tak vypadá, že vítězství je doma. Ovšem síly postupně docházeli a soupeř se tlačil čím dál tím víc dopředu a po vystřídání gólmana, který šel do pole a jeden hráč z pole za něj do brány začínal útočit i v šesti lidech. Naštěstí nás podržel při několika velkých šancích Míra, který likvidoval soupeřovi střely.  Ale tlak soupeře nakonec bohužel přinesl snížení a to kolem 50. minuty, kdy jsme neubránili jednu z kombinací a soupeř přesnou střelou k tyči snížil na 5:3. Soupeř se do nás dál a dál zakousával a když nám se nepovedl zakončit přesně ani jeden ze dvou nebo tří  slibných brejků, tak soupeř opět udeřil a to kolem 57. minuty, kdy opět našel díru v naší už hodně unavené obraně a trefil opět přesně k tyči. 5:4. Poslední 3 minuty se tak nesli v boji o každý balon. Soupeř útočil v 6ti, ale naštěstí Míra už byl proti dalším gólům v naší bráně a my jsme do toho všichni dali i poslední kapky energie a tak přišlo vysvobození v podobě závěrečného hvizdu a mohli jsme slavit opravdu vybojovanou výhru 5:4.

Bylo to vítězství vůle a myslím, že jsme všichni nechali na hřišti vše! Bojovnej výkon celého týmu nakonec přinesl své ovoce a po velmi smolném zápase minulý týden, se tentokrát trocha štěstí přiklonila na naší stranu a za bojovnost jsme si výhry myslím i zasloužili! Jen tak dál!

 

Komentář rozhodčího: Hulla doplatila na špatného brankáře a v závěru už nestačila srovnat krok.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz