Úvod » Historie » Sezóna jaro 16

Klamovská Skvadra - Playboy team AC 7:1 (5:0)

publikováno 21.04.2016 (aktualizováno 09.09.2016)

Poměrně pohodová a bezproblémová výhra, ale celkem odfláknutej druhej poločas. A že by probuzení spícího kanonýra Kamendy? :)

Utkání odehráno: 20.04.2016 19:30

Hřiště: Mikulova

Hráči: Dejvis, serg, Vooda, efim, PetrBorec, Petr st., slavista, kamenda, Pavel

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: PetrBorec 3, kamenda 2, efim, dejvis

ŽK : 

V pátém kole na nás čekal papírově slabší soupeř Playboy team AC, který sice těsně, ale často prohrával loni i letos krom jedné výhry. Hrálo se konečně opět na normálním hřišti a to na Mikulovce. Nás se sešlo více než minule a na střídání jsme měli 3 hráče. Soupeř vypadal poměrně sportovně a hlavně měl evidentní výškovou převahu a hráčů na střídání stejně jako my. I tak jsme do zápasu šli s tím, že musíme vyhrát.

A začátek zápasu se opravdu povedl podle našich představ, protože jsme doslova zavřeli soupeře před jeho bránou a od prvních vteřin měli jednoznačně navrch. Měli jsme několik šancí a první z nich tam padla už ve 3. minutě, kdy hezky zabojoval Petr Regal ml. sebral obránci soupeře míč a bez problémů zakončil. 1:0! Náš tlak pokračoval i nadále a z něj pramenilo také několik nebezpečných autů a rohů. Jeden z nich v 5. minutě přesně rozehrál Petr Regal st., našel nahrávkou po zemi Dejvise a tam se trefil z první přesně. 2:0! Soupeř se na naší půlku v prvních 10ti minutách dostával jen výjimečně a nebyl moc nebezpečný, neboť jeho hra byla plná nepřesností a když už se dostali na dostřel brány, tak jí neohrozili a nebo to nebyl problém pro Míru. Naopak mi jsme hráli na naše poměry až moc útočně chvílemi a to přineslo v 15. minutě další gól. Tentokrát po přesné nahrávce z pravé strany od našeho kapitána přesně zakončil Efim. 3:0. Pokračovali jsme v aktivní hře i když pomalu jsme (asi i podvědomě) polevovali. Další gól mohl přidat náš kapitán ve 20. minutě, ale trefil pouze tyč. Chuť si ale spravil o cca 4 minuty později, kdy už mířil přesně a zužitkoval tak krásnou nahrávku os Petra Regala st. 4:0! A i když jsme už nehráli zdaleka tak aktivně a přesně jako první čtvrthodinku, tak si tito dva zhruba dvě minuty před poločasem kombinaci zopakovali a zvýšili už na krásných 5:0! Pak už přišel poločasovej hvizd a čas na krátkou pauzu.

O přestávce jsme si řekli, že jsme se až moc přizpůsobili vlažné hře soupeře a měli by jsme to změnit. To se nám bohužel ale nedařilo a asi i ze sebeuspokojení vedením 5:0 jsme přestali hrát to co umíme. Hra tak byla oboustranně najednou plná nepřesností a bez větších šancí. Sem tam jsme vystřelili, něbo měli náznak šance ale nic se neurodilo až do 42. minuty. To hezky napadal Kamenda rozehrávku soupeřova golmana mimo vápno. Ten trefil míč jen do našeho svátečního střelce a ten neměl následně problém balón kutálející se na prázdnou bránu dorazit a navýšit vedení na 6:0! Hra pak ale pokračovala ve svém podprůměru a nakonec se i soupeř dočkal čestného úspěchu, když v 54. minutě měl soupeř "tlak" v podobě asi 4 autů a 4 rohů v řadě z pravé strany až si jeden z nich ukázkovou hlavičkou k tyči a do protipohybu brankáře usměrnil do vlastní brány Efim. 6:1. :) Tři minuty před koncem se ještě podařilo Kamendovi vylepšit si osobní maximum gólů v zápase i sezóně, když po nepřehledné situaci na hraně vápna soupeřovi brány tak nějak zavadil o balón a ten se velmi pomalu, ale velmi přesně dokutálel až do branky :) Stanovil tak konečné skóre na 7:1!   

  Zápas to byl jednoznačný a rozhodli jsme ho s přehledem už během prvních 15ti minut. Trochu je škoda, že následně jsme se nechali ukolébat pomalou a nepřesnou hrou soupeře a následně ve druhé půli jsme hráli už velmi podobně jak on. Kdyby jsme trochu makali ,mohlo být skóre mnohem vyšší. I tak pohodová a bezproblémová výhra byla doma a už je čas vyhlížet dalšího soupeře.

 

Komentář rozhodčího: Dobrá okopávaná, ale kluci si dobře zahráli.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery