Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Historie » Sezóna podzim 16

KáGéčko C vs. Klamovská Skvadra 2:6 (1:3)

publikováno 09.09.2016 (aktualizováno 01.10.2017)

Běhavý, ale poměrně snadný soupeř na začátek sezóny.

Utkání odehráno: 06.09.2016 20:45

Hřiště: Stodůlky

Hráči: Dejvis, Petr Borec, OGGY, makimov, serg, Vooda, slavista, RedBrad

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: , makimov 3 (Petr Borec, Vooda, ?), Petr Borec 2 (makimov), OGGY 

 

První  kolo nás zavedlo na poměrně odlehlé, ale příjemné hřiště na Stodůlkách a to až od 20:45. Sešlo se nás 8 přičemž soupeřů z týmu KáGéčko C bylo asi 11, nebo 12 a to hodně mladé sestavy. Dalo se tak očekávat, že soupeř bude hodně běhavej. Každopádně po kratším rozcvičení mohla letošní sezóna začít.

A nezačala pro nás vůbec dobře, neboř hned po zhruba půl minutce se na dostřel naší brány dostal soupeř z prvního náznaku útoku a poměrně nepovedená pomalá střela se zakutálela přímo k tyči překvapeného a pořádně nerozchytaného Míry. 0:1. Soupeř byl sice hodně běhavej, ale jak se začalo ukazovat, tak u něj dost vázla souhra a ani s balonem si většina protihráčů moc nerozuměla. Netrvalo tak dlouho a zhruba kolem 5. minuty se nám podařilo vyrovnat po kombinaci našich dvou útočníků, kdy na konci byl po přihrávce od Petra Regala ml. Míša, který vyrovnal. 1:1. Následovalo několik dalších šancí i náznaků šancí, ale dalšího gólu jsme se dočkali a za dalších zhruba 10 minut, kdy soupeř rozehrál tak nešikovně, že nahrál našemu kapitánovi před bránu kde už mu bránil v gólu jenom gólman a to pro něj nebyl problém a poslal Skvadru do vedení. 2:1. Do poločasu jsme měli ještě několik gólovek, ale proměnit se už povedla jenom jedna asi 5 minut před poločasem, když Míša dostal po levé straně přesnou přihrávku a v koncovce se nemýlil. 3:1. V první půli jsme byli jednoznačně lepší a soupeře přehrávali. A když už se soupeř dostal do šance, tak ho buďto vychytal bravurně Míra, nebo mířili protihráči velmi nepřesně. O poločase tedy poklidné vedení 3:1.

O přestávce jsme si řekli, že musíme pokračovat v nastolené hře a snažit se přidat další góly. To se povedlo už po zhruba 5ti minutách, kdy Martin vybojoval od nedůrazného soupeře balon a po brejku po levé straně poslal balon technicky přesně ke vzdálenější tyčí, na což špatně postavený brankář soupeře nemohl nikterak zareagovat. 4:1. Následovala poměrně dlouhá pasáž bez gólů, kdy nás občas soupeř i zatlačil a měl i poměrně dost šancí, ale převážnou většinu bravurně vychytal Míra, případně šli střely mimo tři tyče. My jsme hrozili především z brejků, ale ani u nás se neujala žádné ze šancí  a to některé byly také veliké Jako například Jakubova hlavička ze zhruba metru a půl, kterou gólman soupeře nechtěně vyrazil svým obličejem. Skvadra zaznamenala sice jeden úspěch po střele Míši, ale ten jsme vzhledem k nastřelení Dejvise do, pro chlapa, velmi nepříjemných míst a starostí soupeřů o jeho zdraví nenechali sami uznat, za což jsme si vysloužili i potlesk od soupeře. Gól tak padl až 10 minut před koncem a trefil se náš soupeř, který útočil už ve 4 až 5ti hráčích. a po jednom z útoků se nám nepodařilo si pohlídat všechny útočící hráče a jeden z nich se trefil přesně. 4:2 Následoval poměrně nepříjemná tlak soupeře, který vycítil šanci na dotažení skóre i to, že nám už pomalu docházeli síly. Naštěstí se daří šance obraně, případně Mírovi v bráně likvidovat a tak v posledních minutách udeří opět útok Skvadry. Nejprve se po rychlé kombinaci ve vápně trefuje Petr Regal ml., kterému nahrál Míša (5:2) a zhruba minutu před koncem se po narážečce ve vápně s Kubou trefuje šťastnou střelou mezi nohama brankáře Míša. 6:2.  Následuje už jen závěrečný hvizd rozhodčího a zasloužené vítězství 6:2.  

Soupeř to byl na začátek sezóny ideální, ale musíme makat dál a nemůžeme počítat, že takto jednoduché budou i další zápasy. Každopádně jako základní kámen je tato výhra super a my jen věřme, že mým tam góly budou padat celou sezónu a že Míra bude mít takovou formu jako dnes, kdy pochytal opravdu hodně střel soupeře.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery