Úvod » Historie » Sezóna podzim 16

Klamovská Skvadra vs. Rosengard FC 7:2 (4:2)

publikováno 28.09.2016 (aktualizováno 01.10.2017)

Poměrně s přehledem uhraný zápas se soupeřem bez střídání.

Utkání odehráno: 27.09.2016 20:15

Hřiště: Záběhlice

Hráči: Petr Borec, OGGY, makimov, serg, Vooda, slavista, Regalos, Petr st.

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: , makimov 2 (Petr Borec, Regalos), OGGY 2 (Regalos, makimov) Petr Borec (makimov), Vooda (OGGY), Petr Borec (Petr st.) 

Třetí kolo jsme sehráli na pěkném novém hřišti v Záběhlicích a to s pro nás neznámým soupeřem Rosengard FC. Sešlo se nás jako tuto sezonu zatím vždy 8 kousků. Naopak soupeř se sešel jen v 6ti, tedy byl nucen hrát celý zápas bez střídání.

A do soupeře jsme se pustili celkem bez smilování a ve zhruba 5. minutě jsme šli do vedení, když se po nahrávce od Martina nadvakrát prosadil Kuba 1:0. Za dalších zhruba 5 minut už to bylo o dva góly, když se po přesném křížném pasu od Michala z naší poloviny v koncovce sám před gólmanem soupeře nemýlil Martin, který míč uklidil přímo k tyči do protipohybu brankáře 2:0. Vypadalo to na jednoduchou výhru, ale soupeř se nechtěl dát úplně zadarmo. Zhruba v půlce poločasu se Kubovi nepodařilo při autu soupeře pokrýt útočníka přímo před bránou a ten hlavou umístil balon přesně k tyči a nedal Mírovi šanci. 2:1. A hned pár minut na to bylo ještě hůř, když soupeři vyšla kombinace a trefil se opět přesně a naše vedení bylo tu tam 2:2. Naštěstí jsme se z toho nepoložili a stále se snažili hrát svou hru, což se dařilo a tak jsme šli asi 8 minut před poločasem opět do vedení po přesném zakončení Petra Regala st., kterému přesně nahrál Míša 3:2.. A těsně před poločasem bylo ještě veseleji, když se po přesném autu Michala přesně trefil Míša a opět vrátil Skvadře vedení o dva góly 4:2!    

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že nesmíme polevit a musíme se snažit hrát stále svojí hru a pokusit se přidat další góly. Na soupeři už byla znát únava a chybějící hráči na střídání a tak se nám dařilo převážně kontrolovat hru a soupeře do ničeho nepouštět a když už se občas uvolnil a dostal k zakončení tak ho vychytal skvěle Míra. Naše plány se začali plnit kolem 10. minuty druhé půle, kdy jsme přidali pátý gól. Po kombinační akci nahrál kapitán Petr Regal ml. volnému Míšovi a ten neměl problém přesně zakončit 5:2. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat a kolem 15.minuty druhé půlky se prosadil podruhé v zápase také Martin, který nekompromisně uklidil za záda soupeřova gólmana míč z autu, který házel Míša. 6:2. Soupeř už byl evidentně hodně unaven a hrál vesměs odevzdaně, bohužel jsme nastřelili asi 2 tyče a břevno a ne a ne přidat další gól. To se ale na konce stejně podařilo, když asi 2 minutky před koncem se dočkal gólu i náš kapitán Petr Regal ml., který nekompromisně zakončil roh rozehraný jeho taťkou Petrem Regalem st. a jelikož už se dokonce zápasu nic zajímavého nestalo, připsali jsme si zaslouženou výhru 7:2.

Výhra zasloužená a jednoznačná, ale být soupeře o 2 víc, byl by to asi zajímavý vyrovnaný boj. Na to se ale historie ptát nikdy nebude a 2 body jsou doma. Snad se nám bude dařit i nadále hrát svou hru jako v tomto zápase (hlavně ve druhé půli) a ne se přizpůsobovat hře soupeře. Pak nás bude fotbal bavit a to je přece to hlavní.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery