Úvod » Historie » Sezóna podzim 16

Klamovská Skvadra vs. Sanitka AS 1:6 (0:1)

publikováno 12.10.2016 (aktualizováno 01.10.2017)

Smolný zápas, kde nám nic nevycházelo a nakonec jsme byli rádi, že jsme neprohráli s nulou.

Utkání odehráno: 11.10.2016 20:45

Hřiště: Čechie Smíchov

Hráči: Petr Borec, OGGY, makimov, serg, Vooda, slavista, Dejvis, Petr st, efim

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: Petr st. (Petr Borec)

 

V pátém kole jsme se vydali opět na noční zápas od 20:45. Tentokrát na naše bývalé domácí hřiště na Čechii Smíchov. Soupeřem nám byl tým Sanitka AS, se kterým jsme se už potkali loni na podzim také na Čechii a vyhráli jsme tehdy 4:3. Sešlo se nás výjimečně 9 takže 3 lidi na střídání a mohlo se začít.

Bohužel hned od začátku na nás soupeř vlítnul a v rozhodně silnější sestavě než před rokem nás hned zatlačil před naší bránu. A bohužel mu také jedna z prvních akcí kolem 3. minuty vyšla. Rozebral si narážečkou naší obranu a dal vedoucí gól 0:1. Soupeř na tom byl na rozdíl od nás dobře s pohybem a tak se mu dařilo nás dostávat často do úzkých. Naštěstí se dařilo jejich útoky zneškodňovat a když už se dostali do koncovky, vychytal je Míra, nebo netrefili branku. My jsme se dostali jen do pár šancí a také bohužel bez výsledku. Dalo by se spíš říct, že nám skoro nic nevycházelo. nahrávky, zpracování, dlouhé rozehrávky, auty, rohy, prostě nic. A tak se do poločasu skóre už nezměnilo a strany se měnili za těsného stavu 0:1, i když po pravdě řečeno soupeř měl více ze hry.

Věřili jsme, že by druhý poločas mohl být z naší strany lepší, při vzpomínce na předchozí zápasy a rozhodně jsme nešli na hřiště odevzdaně, ale plni odhodlání se zápasem ještě něco udělat.  Bohužel ani ze začátku poločasu nám nic nevycházelo a naopak asi po 5ti minutách udeřil opět soupeř, který vystřelil z levé strany. Míč byl nešťastně tečován a Míra na jeho změnu směru už nemohl zareagovat a tak zapadl přímo pod břevno. 0:2. Naše smůla v tomto zápase tak pokračovala a za zhruba minutku bylo ještě hůř, když soupeři vyšla rychlá kombinace a bez problémů si nás rozebral a dal už na rozdíl tří gólů. 0:3. V tuto chvíli to už s námi vypadalo bledě a dva slepené góly jako by nás trochu zlomily. I tak jsme se snažili ještě hrát, ale bohužel stále nám nic nevycházelo a naopak to vypadalo, že nervozita a nepřesnost na našich kopačkách byla stále větší a soupeř si chvílemi dělal skoro co chtěl. To bohužel pramenilo v průběhu druhé půle postupně k dalším třem gólům, které nebudu ani rozebírat. Každopádně zhruba 10 minut před koncem jsme už prohrávali 0:6. Naštěstí úplnou ostudu odvrátil asi 3 minutky před koncem zápasu Petr Regal st., který dal gól i ve 4. po sobě jdoucím zápase a po nahrávce od Petra Regala ml. tak stanovil závěrečné skóre na přeci jen přijatelnějších 1:6.

Vzhledem k tomu, jak se nám vše "dařilo" a také k tomu jak hrál soupeř tedy zasloužená i když možná až moc krutá porážka. Ale každý den nemůže být posvícení a my musíme dál bojovat a snažit se hrát tak jak to umíme a další úspěchy určitě přijdou.     

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz