Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Historie » Sezóna podzim 16

Serfy.cz vs. Klamovská Skvadra 3:3 (2:1)

publikováno 18.10.2016 (aktualizováno 01.10.2017)

Bod vybojovaný v posledních vteřinách, po strhujícím závěru.

Utkání odehráno: 17.10.2016 18:15

Hřiště: Litvínovská

Hráči: Petr Borec, Regalos, makimov, serg, Vooda, slavista,Petr st, efim

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: efim  (makimov), Regalos (Vooda), Petr st. (Petr Borec)

 

V šestém kole jsme jeli na hříště Litvínovská. Jedná se o hřiště na Proseku a už když jsme přijeli, tak se nám moc nezamlouvalo. Tráva ne moc kvalitní a místy zničená, ploty vysoké jako branka, takže na fotbal zcela nedostačující a když se rozsvítilo, tak i osvětlení bylo dost slabé a špatně řešené. Každopádně tyto věci jsou pro oba soupeře stejné. Soupeřem nám byl tým serfy.cz, který jen s jednou prohrou byl na druhém místě tabulky a tak nás nečekalo nic jednoduchého. Sešli jsme se jenom v sedmi lidech s tím, že kapitán dorazí v průběhu zápasu jako druhý hráč na střídání. Soupeř vypadal hodně podobně jako tým Sanitky, od které jsme dostali minulý týden nasázeno 6 gólů, ale my byli odhodláni poprat se o výsledek.

Už na začátku zápasu bylo jasné, že soupeř bude hrát hodně ofensivně a vydával se do útoku ve 3-4 lidech a byl hodně běhavej, což nám dělalo hlavně ze začátku velké starosti, i když se nám dařilo jeho šance poměrně narušovat a nepouštět je často k zakončení a když už se k němu dostali, tak to buď to zadrbali a netrefili bránu, nebo zasáhl Míra v bráně. My jsme se dostávali naopak do občasných rychlých brejků, které vzhledem o mokrému terénu byli poměrně těžké a hodně balonů se nedařilo zpracovat (to platilo naštěstí i o dost akcích soupeře). Jeden z rychlých protiútoků nám ale přeci jen vyšel a ve zhruba 10. minutě se na pravé straně uvolnil Míša a jeho střílený centr z blízka dorazil do brány Efim. 1:0! Soupeř i nadále pokračoval v dobíjení naší brány čehož pramenily další a další šance, z nichž jedna skončila i na tyči, ale dařilo se odolávat až do cca 19. minuty, kdy se soupeři podařilo vybojovat na půlce balon při naší rozehrávce a přečíslení 2 na 1 využil. 1:1. Soupeř ani nadále nepřestával tlačit a hnát se za gólem, ale ani my jsme nebyli bezzubí a dostávali se stále častěji také na dostřel a do i vyložených šancí ze která Míša trefil také tyč. Naopak soupeř následně trefil břevno a pak donutil Míru vytáhnout pár brilantních zákroků. Tou dobou už se na střídačce převlékl dorazivší kapitán a mohl naskočit do hry ještě před koncem poločasu což hlavně útočníci, kteří nemohli do té doby střídat ocenili. Bohužel ale ani jeho přítomnost nezabránila soupeři využít bleskové přečíslení 4 na 3 a přesnou kombinací přihrávek v posledních vteřinách první půle a jít gólem do prázdné brány do vedení 1:2.

O poločase jsme se povzbuzovali, že je to hratelné, jen musíme dál makat na plno. Ale stejné plány evidentně měl i soupeř, který stále útočil a hnal se za dalšími góly a my dále lítali v obraně jako fretky a snažili se využívat rychlé protiútoky. Pár šancí bylo na obou stranách ale až ve zhruba 8. minutě druhého poločasu padl gól a to bohužel opět do naší sítě. Soupeř nakopl balon skoro od pravého rohu před bránu, ten na mokrém terénu po odskočení Mírovy vypadl z ruky a pohotově ho se štěstím doklepl do brány hráč soupeře. 1:3. Soupeře, jako by dvoubrankové vedení uspokojilo a začal hrát o něco vlažněji a nedůsledněji, což přineslo z jejich strany dost nepřesností jak ve finální přihrávce, tak v zakončení a i v rozehrávce jako takové. A když už se do šance a k zakončení dostali vytáhl bravurní zákrok opět Míra, případně mu pomohla v jednom případě i tyčka. I my jsme se dostávali ale stále více do šancí a celkově se nám podařilo na minimálně poslední 15timinutovku vytáhnout hru víc nahoru a soupeře napadat už na jeho polovině a narušovat mu jeho rozehrávku a neutlumilo nás ani Míšovo zranění, který si bohužel udělal něco s lýtkovým svalem. Soupeři tato naše hra neseděla, dělal chyby a z toho pramenili naše šance. Největší měl na noze asi 5 minut před koncem Petr Regam ml., když k němu přistrčil balon Kuba, který ho vypíchl na půlce soupeři a doběhl sním až před gólmana. Bohužel přiťuknutí potřebovalo větší razanci. Takhle se kapitán dostal do zakončení jen na dlouhou nohu a míč směřující do prázdné branky stihl těsně před čárou odkopnout hráč soupeře. Naše pokračující snaha vedla přeci jen ke snížení a to zhruba 3 minuty před koncem, kdy k obraně získal balón Kuba a nákopem k pravé lajně vyzval k brejku Michala. Ten z obrany vyrazil, zpracoval balon,zatáhl ho po lajně na úroveň vápna a nechytatelnou ranou na bližší tyč nedal nepřipravenému gólmanovi soupeře šanci. 2:3. Soupeř evidentně znervózněl, začal se hádat a hlavně se zatáhl ve 3 hráčích k bráně a jako by najednou nevěděl co hrát. Nám naopak byť na pokraji vyčerpání jako by narostla křídla a za vyrovnáním se hnal Kuba, který už měl na zemi i gólmana, ale technickou střelou trefil jen tyč odkryté brány. Nepolevovali jsme a snažili se tlačit vše na bránu a nakonec jsme se přeci jen dočkali tíženého vyrovnání. v posledních vteřinách zápasu vybojoval míč u pravého rohu Petr Regal ml., rozhlédl se, přesně nahrál na hranici vápna Petrovi Regalovi st. a ten trefil částečně odkrytou bránu přesně a opět potvrdil svou skvělou formu,když dal gól už ve 5. zápase v řadě! 3:,. Rozhodčí nenechal už ani rozehrát a ukončil zápas, kde jsme si doslova vybojovali troufnu si říct zasloužený bod.

To jak jsme bojovali posledních cca 15 minut byla ukázka toho, že to takhle hrát umíme, jenom se toho nesmíme bát. Výborné napadání už soupeřovi rozehrávky na jeho polovině, dobře rozebraní hráči v obraně a přesné přihrávky a když to podpoří skvělými zákroky v bráně Míra dá se hrát s každým. Na závěr musíme popřát brzké uzdravení Míšovi, protože s jeho lýtkem to nevypadalo ani po zápase dobře a bude asi v pár zápasech chybět.     

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery