Úvod » Historie » Sezóna podzim 16

Klamovská Skvadra vs. Budvarka B 3:5 (2:2)

publikováno 03.11.2016 (aktualizováno 01.10.2017)

Prohra po bojovném výkonu

Utkání odehráno: 1.11.2016 18:00

Hřiště: Štěrboholy

Hráči: Vooda, PetrBorec, RedBrad, dejvis69, serg, slavista, OGGY, kamenda

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: vlastní, Petr Borec (Vooda), kamenda (Vooda)

Sedmé kolo nás přivedlo do Štěrbohol na poměrně příjemné hřiště a soupeřem nám byl tým Budvarka B, se kterým jsme se už potkali minulý podzim a odnesli si prohru 1:4. Sešlo se nás už skoro tradičních 8, s tím, že soupeř byl ze začátku bez střídání.

Začátek zápasu byl trošku opatrnější, i když soupeř se přeci jen dostával více k zakončení a pohyb měl lepší než my. Jejich první šance, ale dokázala zblokovat obrana, nebo případně vychytat Míra. Naopak my jsme se dostávali do šancí jen ztěžka, ale o to víc nás potěšila akce ze zhruba 6. minuty, kdy se po kombinaci k balonu na pravé straně dostal Petr Regal ml., ještě hledal nahrávkou na druhé straně spoluhráče a soupeř si srazil míč do vlastní brány. 1:0. Soupeře to ale nijak nezlomilo a stále se tlačil před naší bránu. A kolem 13. minuty se také dočkal vyrovnání, když zahrával aut z pravé strany, přetáhl ho na zadní tyč, odkud ho hlavou vrátil zpět jeho útočník a našel před prakticky prázdnou bránou spoluhráče, který pohodlně hlavou vyrovnává na 1:1. Ani nás ale pěkně rozehraná standartka soupeře nerozhodila a hned kolem 16. minuty se nám podařilo jít opět do vedení. Dopředu se rozeběhl po levé straně Petr Regal Ml. Našel nahrávkou nalevo nabíhajícího Kubu, který mu míč z první vrací a kapitán pohotově zakončuje 2:1. Vedení jsme ale bohužel neudrželi dlouho a asi po 2 minutkách soupeř opět vyrovnává, kdy ukázkově rozebere naší obranu a nikým nebráněný soupeřův obránce pálí z poza vápna přímo pod břevno 2:2. Do konce poločasu měl více ze hry soupeř, který hrozil hlavně velmi dobře zahrávanými auty a rohy, kdy jsme nebyli schopni pořádně bránit jeho hlavičkující hráče. Do poločasu jsme ale doslova ubránili nerozhodný stav.

O poločase jsme si řekli, že musíme dál makat a hlavně se snažit poctivě bránit. Soupeři ovšem dorazil další hráč a bohužel soupeř to viděl jinak než my a hned v první minutě druhé půle naší obranu opět kombinací rozebral a nedal přesnou střelou Mírovi v bráně šanci. 2:3. Následně jsme se i my začali dostávat do šancí, i když soupeř byl v kombinaci pořád o dost lepší a dopředu nebezpečnější. To bohužel potvrdil i kolem 42. minuty, kdy využil zaváhání naší obrany a v samostatném úniku se nemýlil 2:4. My jsme museli hru trošku otevřít a začít se snažit dát kontaktní gól. Pár šancí jsme si vytvořili, ale bohužel nic tam nespadlo a tak zhruba 10 minut před koncem nám soupeř uštědřuje další ránu, když po rychlé kombinaci zvyšuje na rozdíl tří branek. 2:5. Soupeře luxusní vedení asi trochu ukolébalo a tak jsme v posledních 10ti minutách měli víc šancí než za celý zápas. Bohužel tam spadla jen jedna kolem 57. minuty, když z pravé stravy z dálky vypálil Kuba, gólman soupeře střelu jen vyrazil před sebe a dotěrný Kamenda vyražený balon dopravil do brány. 3:5. V posledních minutách jsme si vypracovali dalších asi 5 šancí, ale bohužel bez gólového efektu a tak jsme odešli poraženi rozdílem dvou branek.

Na to, že nám chyběl zraněný Míša v útoku a Petr Regal st., tak myslím, že výkon nebyl špatný a chybělo jen trochu štěstí, abychom mohli bojovat i o nějakej ten bod. Hlavně výhon ve druhé půli nebyl špatný, i když jsme jí prohráli 1:3. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz