Úvod » Historie » Sezóna podzim 16

Klamovská Skvadra vs. Forejt FC 1:2 (0:2)

publikováno 16.11.2016 (aktualizováno 01.10.2017)

Soupeř nám dal lekci z efektivity.

Utkání odehráno: 15.11.2016 18:15

Hřiště: Hrabákova

Hráči: slavista, Vooda, serg, RedBrad, kamenda, Petr st., makimov, OGGY, dejvis69, efimster

Nejlepší Hráči KS: 

Branky: makimov (OGGY)

 

V devátém kole jsme se vydali na motoristy „oblíbenou“ Hrabákovou a soupeřem nám byl tým Forejt FC, se kterým jsme se už loni potkali a připsali si na stejném hřišti výhru 2:0. Sešel se nás pro letošek rekordní počet a to 10 kusů, teda hned 4 lidi na střídání. Počasí bylo více než hnusné (teplota jen lehce nad nulou a chvílemi drobný déšť), ale pro oba týmy stejné.

Bohužel nám vůbec nevyšel vstup do zápasu a soupeř prakticky z prvního svého útoku využil přečíslení 3 na 2 a se štěstím prostřelil Míru v bráně 0:1. Dále byla hra poměrně vyrovnaná se šancemi na obou stranách a postupně jsme začínali mít ze hry i více než soupeř, bohužel soupeř dal kolem 17. minuty druhý gól, kdy po dlouhém odkopu od brány směřoval balon přímo na naší bránu, před kterou se štěstím tečoval balon za Mírova záda soupeřův útočník. 0:2. My jsme nesložili zbraně a snažili jsme se s výsledkem ještě do poločasu něco udělat, bohužel i takový útočník jako Kamenda v několika jasných gólovkách selhal (jednou ho zastavila až vnitřní tyč) a tak poločas skončil pro Skvadru velmi nelichotivě na to, že jsme byli vyrovnaným, nebo možná o něco lepším týmem.

Do druhé půle jsme šli s tím, že soupeř je hratelnej, jenom musíme hrát v klidu a zkusit dát nějaký ty góly. Bohužel jsme stále měli na kopačkách smůlu a tak obě tutovky ze začátku poločasu, které měl Míša, skončili těsně mimo bránu. Soupeř byl sice běhavej, ale do zakončení jsme ho moc nepouštěli a naopak jsme začali hru poměrně ovládat a dostávat se do šancí. A nakonec jsme konečně protrhli smůlu a dočkali se gólu, když Martin našel vepředu Míšu, který si udělal kličku a přesně zakončil. Ve zhruba 45. minutě jsme tak snížili na 1:2! Dále jsme pokračovali v tlaku a snažili se o vyrovnání. Soupeř působil tak, jako že mu dochází šťáva a hrozil vesměs jen ze standartek a Míru ani moc nezaměstnával. Bohužel už jsme žádnou ze šancí nedotáhli do zdárného konce a tak jsme si připsali 4. prohru v řadě.

Na rozdíl od minulého zápasu, jsme si tentokrát nezasloužili prohrát, ale takovej už fotbal je. Soupeř vytěžil z ničeho maximum a my dali z hromady šancí jediný gól. Výkon ale byl už mnohem lepší a věřme, že deku, která na Skvadru padla, odkopeme už příští kolo.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz