Úvod » Komentáře k utkání » Aktuální sezona

Toyota FC vs. Klamovská Skvadra 3:3 (2:1)

publikováno 14.09.2017

Velký boj a v posledních vteřinách vybojovaný a zasloužený bod!

Utkání odehráno: 13.9.2017 19:30

Hřiště: Běchovice

Hráči: Vooda, serg, Petr st., OGGY, dejvis69, Petr Borec, RedBrad. kamenda

Branky KS:  PetrBorec 2 (RedBrad, kamenda), Vooda (PetrBorec)

 

Druhý zápase "sedmičkové" sezony jsme odehráli opět v Běchovicích a chtěli jsme navázat na výhru z prvního zápasu. Oproti prvnímu zápasu chyběla jen naše brankářská jednička Míra a tak do brány šel Dejvis a na střídačce smě měli dva hráče na střídání.

A zápas začal velmi divoce a částečně smolně, když hned po asi minutě hry byl závar před naší bránou a Dejvis už byl překonanej dorážkou, ale do střely se na brankové čáře postavil Petr st. a vlastním tělem zabránil gólu. Ovšem zahrál při tom rukama, kterýma si kryl obličej a tak rozhodčí nařídil penaltu a Petr st. dostal žlutou kartu. Peneltu ale naštěstí pro nás roupeř neproměnil. Dejvis vystihl stranu, ale balon nakoneč šel momo 3 tyče. Aby toho nebylo málo, tak se podobná situaci opakovala i na druhé straně, kdy naší střelu zblokoval soupež ve vápně rukou a výhodu penalty tak zhruba v 7. minutě měla i Skvadra. Balon si postavil kapitán a penaltu nekompromisní střelou k tyči proměnil. 1:0! Soupeř se nenechal ale odradit a začal být aktivnější a více na balonu a dokonce se mu podařilo během poslední desetiminutovky první půle otočit dvěma góly skóre na 1:2. O poločase tam bylo o čem debatovat a vymýšlet co zlepšit.

Do druhé půle jsme tak vstopili s tím, že se nesmíme vzdávat a musíme dál bojovat. Hra se nám podařila vyrovnat a u soupeře naopak bylo patrné, že někteří hráči nejsou zdravotně fit a některým docházáí energie. Po zajímavé hře nahoru dolů, kdy šance byly vidět na obou stranách se nakonec ve 47. minutě podařilo skvadře vyrovnat, když PetrBorec našel na levém rohu vápna nikým nebráněnáho Voodu a ten se trefil přesně k pravé tyči. 2:2! Soupeř ale nehodil filntu do žita a opet začal být aktivnější, což bohužel vedlo asi 10 minut před koncem k jeho dalšímo gólu a ujal se opět vedení. 2:3. Naštěstí Skvadra ukázala silnou morálku a odhodlání a bojovala až do konce což se podařilo korunovat vyrovnáním v poslední minutě, kdy kapitána našel přihávkou kamenda a ten se opět trefil přesně. 3:3! Skvadra tak pár vteřin před koncem urvala zasloužený bod.

Ani ve druhám zápase v 7. lize tak Skvadra nebyla poražena. Snad takovýchto bojovných zápasů máme před sebou ještě hodně. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz