Úvod » Komentáře k utkání » Aktuální sezona

Viktorčin smích vs. Klamovská Skvadra 4:5 (1:2)

publikováno 27.09.2017 (aktualizováno 01.10.2017)

Drama jako od Hitchcocka až do posledních vteřin.

Utkání odehráno: 26.9.2017 19:15

Hřiště: Běchovice - Sportovní Centrum

Hráči: Vooda, Petr st., dejvis69, Petr Borec, RedBrad, slavista, efim, kamenda

Branky KS:  PetrBorec 3 (Petr st. 2), Dejvis (Petr st.), Vooda (PertBorec)

 

Čtvrté kolo nás zaválo na pro nás zatím neznámé hřiště uprostřed Běchovic a soupeřem nám byl tým s doposud nejlepší obranou a obraženým jen jedním gólem ze dvou zápasů. Čekali jsme tak velký boj a málo gólů.

Předzápasové prognóza se ale naštěstí ne zcela naplnila a my dali gól už kolem 5. minuty, kdy se po přesné přihrávce od Petra st. prosadil letos jasně njlepší střelec Skvadry PetrBorec a poslal Skvadru do vedení 1:0!  Zhruba po další pětiminutovce bylo ještě veseleji, když přímí kop z poloviny hřiště rozehrál Petr Borec na levou stranu přes vápno na nikým nehlídaného Voodu, který si bylon zpracoval a poslal přesně ke vzdálenější tyči 2:0! Hra se poté přelévala nahoru a dolů a šance byly k vidění na obou stranách, ale až do poslední minuty bez gólů. Právě v poslední minutě se dostal náš soupeř do rychlého brejku, který dobře zblokoval ve vápně efim, ale balon se velmi neštěstně odrazil od vyběhutého Míry zpět do efima a do brány. Po smolném vlastním gólu tak poločas skončil 2:1 v náš prospěch.

Do druhého poločasi jsme nasupovali s tím, že musíme pokračovat v poctivé práci a dosavadní hřa a že se dalších gólů v soupeřově síti určitě dočkáme. První desetiminutovka byla bojovná a relativně vyrovnaná z obou stran. Góly začali padat až v rozmezí zhruba 40.-50. minuty. A k naší radosti do branky soupeře. Nejprve se prosadil po rohu od Petra st. opět kapitán Petr Borec 3:1!, násladně po autu od Petra st. Dejvis69 4:1! a naší střeleckou desetinimutovku zakončil završeným hattrickem opět Petr Borec, ketrý soupeře při rozehrávce obral o míč a chladnokrevně zakončil. 5:1! Zápas tak vypadal zcela jednoznačně. Do konce zbývalo asi 6 minut, když ale soupeř využil naší velmi vlažné hry dozadu a snížil po přečíslední 4 proti 2 na 5:2. Říkali jsme si, že se nic neděje, ale bohužel naše laxnost pokračovala a i kvůli neodpískanému faulu na kapitána na půlce hřiště se soupeř dostal do další šance, kterou proměnil. 5:3. Do konce zbývaly ještě zruba 2 minuty a na naše kopačky se dostavila hodně velká nervozita, naopak soupeř byl v laufu a hnal se na naší bránu jako zběsilý. A zhruba minutku před koncem se dokonce dostal na dostřel jediného gólu, když dal po nepřehledné skrumáži před Mírovo brankou šťastný gól na 5:4. Poslední minutka se tak proměnila v drama jako od Hitchcocka. O to víc, když soupeř v posledních vteřinách kopal roh, na který sme měli před bránou všech 5 hráčů soupeře včetně brankáře. Naštěstí se balon podařilo odkopnout na půlku a následný pokus o střelu z dálky zblokovat a pak už nás vysvobodila píšťalka rozhodčího a my mohly začít slavit druhou výhru v 7. lize.

I když jsme si sami udělali z konce zápasu nervák, tak herní projev nebyl špatný. Dopředu nám tam padalo spoustagólů ( z toho 3 po standartkách) a v obraně i pěes obšasné zmatky, taky dobrý. Naše hra není špatná a když nebudeme tolik nervózní, bude to ještě lepší. Vždycky je samožřejmě co zlepšovat a my musíme makat dál zápas od zápasu!

  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil PetrBorec | 01.10.2017 20:59
Dobrá práce Kubo, díky.

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz