Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k utkání » Sezona jaro 09

Zápas Klamovská skvadra vs Torzoo (2:1)

publikováno 07.04.2009 (aktualizováno 16.06.2022)

 

 

 

 

 

 

 

 

První zápas Klamovské skvadry

 

Ve sředu 1.4. 09 jsme sehráli svůj první ligový zápas v sezóně jaro 09. Proti soupeři Torzoo jsme nastoupili v hojném počtu, nikoliv však v plné sestavě. Zápas se odehrál na námi „oblíbeném“, takřka domácím škvárovém hřišti na Hagiboru.
    První půle byla z obou stran dosti nemastná, neslaná. U některých členů Klamovské skvadry, se již v tomto čase projevil stále přítomný duch Vánoc. Díky hojné účasti jsme  mohli tímto duchem oslabené hráče vždy včas vystřídat. Zde bych chtěl vyzdvihnout výkon hráčů Torzoo, kteří v počtu pět plus jedna dokázali fyzičkou konkurovat celý zápas střídající Klamovské skvadře.
    Druhá půle byla zahájena několika kombinacemi, které ohrozily brány na obou stranách. Po jedné této akci byl vstřelen první gól. Padnul ve 38 minutě, bohužel do naší sítě.  Zde se projevila chyba ve střídání Klamovské skvadry, která byla v momentě útoku Torza nezformovaná. Obdržené brance dopomohl i obránce, který díky nevhodné obuvi představoval v některých momentech spíše bruslaře, nežli obranný val.
    Omluvenkou tohoto hráče však může být důraz v presinku, díky kterému přišla chyba obránce týmu Torza. Ztraceného míče se chopil útočník s číslem 21. a vsítil vyrovnávací gól v 51. minutě. Před koncem zápasu se z obrany vynořil další vydařený kousek. Parádní lob, který přelétl všechny hlavy protihráčů a posadil se přímo na nohu uvolněného hráče s číslem 3. Ten v situaci jeden na jednoho nezaváhal a skóroval.
    Stav 2:1 si Klamovská skvadra pohlídala až do závěrečného hvizdu. Nutno poznamenat, že její výkon nebyl po zimní pauze zcela optimální a vítězství s vyrovnaným soupeřem bylo vydřené.

 

 

 

Komentář: Michal Regal (C)

 

 

 


 

Partner Klamovské skvadry: Grafické studio BESR - digitální tisk a dtp

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery