Úvod » Komentáře k utkání » Sezona jaro 09

Zápas SK Elet vs Klamovská skvadra (3:0)

publikováno 18.04.2009 (aktualizováno 16.06.2022)

 

 

 

Ve středu 8.4.09 sehrála Klamovská skvadra svůj druhý zápas na pankrácké škváře proti borcům z SK Elet. Před zápasem se na škvárové hřiště snesl slabý déšť, díky kterému hřiště neprášilo. Nic však nemůže být ideální... Díky stavbě nového hřiště byl demontován jediný  plot za jednou brankou a míč tak měl možnost létat do všech světových stran.

         Do utkání šla Skvadra povzbuzena vítězstvím z předešlého zápasu a s vidinou dalšího vítězství. Bohužel, hned po pár akcích bylo jasné, že soupeři nám nedají ani metr zadarmo. Oba týmy hráli se zajištěnou obranou díky kterým skončila první půle za stavu 0:0. V poločase proběhla taktická porada a udílení pokynů k prolomení soupeřovy obrany.

         Druhá půle probíhala obdobným tempem jako první do chvíle, kdy zatím bezchybná obrana vyrobila svou první fatální chybu. V šiku tří mužů se obraný val vrhl na protihráče a nechali tak za svými zády naprosto volného útočícího protihráče. Než doznělo volání ze střídačky: bacha!!! máte tam volného chlapa! radoval se soupeř z první vstřelené branky. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Nepoučená obrana svou další nepřesností Eletu znovu namazala. Přesto Klamovská skvadra nesklopila hlavu a bojovala dál, bohužel bez brankové odezvy. V posledních minutách soupeř vsítil třetí gól z autového vhazování a následné dorážky. Nutno podotknout, že oficiální stanovisko Klamovské skvadry je, že tento gól neměl být uznán pro faul na brankáře. Ale hádat se v posledních minutách, jestli prohrajeme dva a nebo tři nula, je zbytečné.

         Stav 3:0 byl již konečný. V pozápasové diskuzi jsme analyzovali naše chyby a sestavili teoretický metodický plán pro odstranění těchto chyb. Uvidíme, jak bude fungovat v příštím zápase.

 

Komentář: Michal Regal (C)


Partner Klamovské skvadry: Grafické studio BESR - digitální tisk a dtp

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz