Úvod » Komentáře k utkání » Sezona podzim 09

Zápas Spící jeleni vs Klamovská skvadra (1:3)

publikováno 07.10.2009 (aktualizováno 16.06.2022)

Ve středu 23.9. nastoupila takřka kompletní Klamovská skvadra na pankrácké škváře již ke svému čtvrtému utkání v podzimní sezóně. Soupeřem jí byl mladý tým Spících jelenů.

Z předzápasové vizuální a sluchové analýzy jsme se shodli na tom, že nás čeká velmi těžký souboj s aktivními hráči z nám neznámých fotbalových klubů. Rozhodli jsme se proto začít hrát ve formaci tři plus dva, s jistotou pevné obrany a vidinou rychlých breaků. Tato pro skvadru nezvyklá formace a pár vydařených kombinací ze strany Spících jelenů bylo pravděpodobnou příčinou prvního gólu, který padl v jedenácté minutě do naší sítě. Stav 1:0 ovšem netrval příliš dlouho, protože již po pěti minutách od vstřeleného gólu vyšel skvadře jeden z očekávaných breaků díky skvěle hozenému balónu brankáře Tonyho za obranu soupeře. Soupeřův gólman, neměl na přesně mířenou střelu Jágříka šanci. Skóre tedy v šestnácté minutě 1:1.

Po první odehrané čtvrthodince jsme našli první nedostatky v soupeřových řadách. Jako hlavní a ukázalo se, že i klíčové pro celý zápas, byla hlavně přehnaná sebejistota Spících jelenů. Díky důslednému napadání rozehrávky a výše zmíněnému, začal soupeř chybovat a ztrácet míče již na své polovině.

Po výměně stran jsme pokračovali s nastolenou taktikou důsledného napadání, které přineslo své ovoce v podobě nesčetných brankových šancí a po delší době i v podobě druhého gólu v náš prospěch. Ono přemrštěné sebevědomí, a tlak pod který se soupeř dostal, byli příčinou totálního psychického rozložení hráčů Spících jelenů, kteří se mezi sebou rozhádali, jak se říká „jako koně“. Náš míč pro ně byl najednou málo kulatý, pankrácké  škvárové hřiště neregulérní (asi jsou zvyklý na čerstvě posekaný pažit ) a rozhodčí... co ten si vyslechl... soupeř mohl být rád, že za to byl odměněn jen jeden jeho hráč a to žlutou kartou.

Takto podlomený tým již pro skvadru nebyl ohrožením a šancí ke zvýšení skóre jen přibývalo. Škoda jen, že ten den se střelcům skvadry nedařilo seřídit mířidla a z mnoha střel na bránu se jim podařilo překovat v gól jen jednu.

Zápas tak skončil za stavu 1:3 pro skvadru, která si odvezla ze zápasu cennou zkušenost, a to nenastupovat do zápasu s přehnaným respektem. Protože zdání někdy klame.

 

Napsal: Regalos

 

PS.: První komentář této sezóny prolomen... tak snad už to teď nějak půjde. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Konečné výsledky sezony Jaro 2023
Konečné výsledky sezony JARO 2023:   !!!Klamovská Skvadra se loučí se svým dlouholetým účinkováním v klasické HL výhrou a udržením se ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2345
6 789101112
13 141516171819
20 212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz